DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Remediu pentru fisuri
Cu siguranță nu sunt singura persoană din lume care întâlnește periodic o astfel de problemă, cum ar fi formarea creșterilor dure uscate și a fisurilor la călcâie, precum și senzația de mâncărime neplăcută între degetele de la picioare. Și asta, cu siguranță, oferă o mulțime de momente enervante, începând cu picioarele cu aspect dezgustător și pentru a se înfășura pentru totdeauna și să rupă colanți și șosete din nylon la senzații dureroase și disconfort. Dar fisurile pot fi în continuare un excelent refugiu pentru diverse infecții cu dezvoltarea lor ulterioară. Și eu, ca persoană care nu tolerează niciun inconvenient sau disconfort, am continuat să mă opresc în farmacii cu scopul de a dobândi unele mijloace de a scăpa de această adversitate malefică. Cu câțiva ani în urmă, iubita mea mătușă, care ne-a vizitat încă o dată, ne-a împărtășit „rețeta” ei pentru a face față fisurilor din călcâie.

călcâie crăpată


De atunci, nu recunosc alte modalități de a elimina această problemă. Prin urmare, mă grăbesc să o împărtășesc tuturor celor care sunt familiarizați cu această problemă și sper cu adevărat că va ajuta cu siguranță.
Pentru a pregăti un remediu pentru crăpăturile călcâielor, aveți nevoie de doar trei componente ieftine, dintre care două ușor de găsit într-o farmacie, iar a treia în orice magazin alimentar. Și anume:

Pentru gătit


• alcool (acid formic, salicilic sau boric, pe scurt, orice medicament, dar nu tehnic) - 50 ml .;
• glicerină - 25 ml .;
• acid acetic - 50 ml.
Nu este necesar un efort special pentru prepararea medicamentului. Trebuie doar să găsiți un recipient (sticlă sau plastic) cu un volum de cel puțin 150 ml. și îmbinați toate cele trei componente în el. Remediul împotriva fisurilor este gata.

Cleaner Cleaner Ready


Acum despre cum folosesc fluidul rezultat:
Seara înainte de a merge la culcare în timp ce fac un duș sau o baie, am săpun deja bine picioarele aburite cu săpun și săpun și folosesc pomice pentru a curăța pielea moartă de pe călcâiele mele. Apoi imediat după „procedurile de apă” îmi șterg bine picioarele cu un prosop (de preferință uscat) și, așezat confortabil pe un taburet sau canapea, folosind un tampon de bumbac umezit cu multă soluție, ung complet picioarele.

Soluție de crack


Aproximativ cinci minute continuu să stau nemișcat în așteptarea până la absorbția produsului. Când nu există timp sau dorință de a sta, am pus pe ardezie (principalul lucru este că acest pantof nu este confecționat din țesătură, altfel totul va fi absorbit în el). Aceasta este toată înțelepciunea. Deja în a treia zi de utilizare a acestui produs (și fără tratament zilnic de pomice), fisurile dispar, iar călcâiele mele devin din nou moi.
Când folosiți acest instrument, desigur, este necesar să respectați câteva precauții:
• depozitați pe cât posibil ochii copiilor și mâinile omniprezente;
• nu folosiți produsul dacă există răni evidente pe picioare și călcâie (pentru a nu sari de la arsura sălbatică);
• Spălați-vă bine pe mâini cu apă și săpun după procedură, iar cel mai bine este să îl purtați cu mănuși de cauciuc;
• în caz de contact accidental cu fața, clătiți imediat cu apă rece, deoarece acidul acetic este un lucru destul de grav, iar consecințele pot fi grave.
Apropo, acest instrument ajută la eliminarea nu numai a fisurilor din călcâie, ci și a unor soiuri de boli fungice. Și am observat și că, după ce l-am folosit, picioarele au început să transpire mai puțin - de asemenea, nu este un fapt neplăcut. Aici este un leac minune.
Fii atent și ai grijă de picioarele tale!
Comentarii (3)
 1. Slava
  #1 Slava vizitatori 12 octombrie 2014 11:59 a.m.
  0
  oțet foarte confuz 70%. O astfel de compilare este obligatorie?
  1. după 70% cred că picioarele vor cădea
   #2 după 70% cred că picioarele vor cădea vizitatori 12 iunie 2018 16:45
   0
   Cred că tocurile vor ajunge la sfârșit
 2. OlgaZakhar
  #3 OlgaZakhar vizitatori 6 august 2017 09:36
  0
  Sora mea are o mare problemă, a făcut-o cu oțet, dar nu îmi amintesc în ce proporție. Chiar ajută, mulțumesc!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat