DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Palarie pentru copii" Cat "
Pălăriile originale și frumoase pentru copii sunt întotdeauna izbitoare. Toți trecătorii îi admiră. Și o pălărie atât de frumoasă poate fi conectată de unul singur, iar pentru asta ai nevoie de puțin timp și răbdare. Pentru muncă avem nevoie de: Fire pentru tricotat lucruri delicate pentru copii Alize Baby Wool. Culoare gri. Orice fire non-groase de gri închis, culoare visiniu. Ac mare. Ace de tricotat dimensiunea 3 sau 3,5. Deci, haideți să facem o pălărie pentru bebeluși. Capacul se ridică la volumul capului de 90-95 cm. Luăm ace de tricotat de 3 sau 3,5. Dacă doriți să faceți pălăria mai aproape de plasă, atunci puteți lua ace de tricotat și mai groase ca volum. Colectăm 100 de bucle pe ace. Buclele nu trebuie să fie strânse prea mult, în caz contrar, pălăria va fi nestinsă și se va roti în direcții diferite. După ce buclele sunt marcate, tricotăm complet un rând de vâscoase față. Dacă doriți ca pălăria să nu se rotească, mai întâi puteți tricota rânduri de cinci sau mai multe benzi de cauciuc cu aproximativ două bucle faciale, două greșite. Am vrut ca pălăria să se învârtă și, prin urmare, nu am tricotat elasticul. Așadar, tricotați primul rând cu vâscozele din față, apoi tricotați al doilea rând cu vâscozele greșite. La început am făcut acest lucru pentru ca, în viitor, capacul să nu se învârtă foarte sus, din moment ce firele sunt destul de subțiri, încep repede să se răsucească.

Pălăria tricotată pentru copii Kitty


Mai departe, am tricotat complet întreaga țesătură cu un vâscoz facial.

Pălăria tricotată pentru copii Kitty


În timpul tricotării, nu vă temeți că capacul va începe să se curbeze rapid, acest efect este dat de fire subțiri. Deja pe produsul finit, marginea nu se va rula așa.

Pălăria tricotată pentru copii Kitty


După ce ați tricotat aproximativ 20-21 cm, puteți termina de tricotat o pălărie. Ați tricotat ultimul rând astfel: tricotăm două bucle împreună, apoi transferăm rezultatul înapoi la acul de tricotat anterior, apoi din nou facem același lucru cu buclele. Deci, o facem până când avem o buclă rămasă pe spiță. Tăiați firul și treceți-l prin ultima buclă și strângeți-l bine, astfel încât firul să nu alunece.

Pălăria tricotată pentru copii Kitty

Pălăria tricotată pentru copii Kitty


Acum împletește pânza în jumătate, luăm un ac în ea, umplem aceleași fire, coasem partea superioară și o margine a pânzei. Aici pălăria este cusută, dar acum trebuie să faceți urechi și o botină pe ea.

Pălăria tricotată pentru copii Kitty


Treceți un fir gri închis în ac, astfel încât acesta să difere prin culoare de întregul fundal al pălăriei. Și acum, coase fiecare colț al pălăriei în mod oblic, astfel încât să scoatem urechile de la pisică.

Pălăria tricotată pentru copii Kitty


Urechile sunt cusute, apoi vom îmbrăca botul.

urechi brodate


Mai întâi, schițăm mijlocul capacului și punem acolo un punct cu cretă - acesta va fi nasul pisicii. Mai departe, la aceeași distanță de nas, facem puncte pentru ochi.

brodează ochiul


Brodăm ochii și nasul pisicii cu același fir gri închis. Încrucișați ochii și nasul așa cum se arată în fotografie. Puteți lega imediat ochii, nasul și gura în timpul întregului proces de tricotat - legați firul, numărați buclele, apoi vă confundați în aceste fire. Am simțit că este mai lung și, de aceea, mi-am brodat o muscă pe pălăria terminată cu o cruce. Acum brodăm mustața pisicii cu același fir. Apoi luăm firul de burgundă și, de asemenea, în imagine, brodăm gura pisicii noastre.

brodează gura


Deci, încet, au legat o pălărie minunată pentru un copil.

Pălăria tricotată pentru copii Kitty
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat