DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Soapy" Bullfinches "
Cadouri categoriile do-it-yourself câștigă popularitate în Rusia de la an la an. Și acest lucru este minunat, producătorul își pune o bucată din sufletul său creator, căldura mâinilor sale în astfel de suveniruri. Astăzi am să vorbesc despre cum se face săpunul cu buline. Tema de iarnă face din săpun un cadou minunat pentru vacanțele viitoare ale Anului Nou și Crăciunului. Și în alte perioade ale anului, o astfel de frumusețe poate fi răsfățată de rude și prieteni. Săpunul făcut manual este nu numai surprinzător de frumos, ci și util. Într-adevăr, conține uleiuri naturale și aditivi, ale căror proprietăți unice sunt cunoscute de toată lumea.

În muncă vom folosi:
• baza de săpun (transparentă și albă);
• Formular „Bullfinches”;
• Colorant pigment lichid, galben, violet, roșu, negru, albastru;
• Unt de shea (unt de shea);
• „Magazin de cofetărie” cu parfumuri;
• Mama argintului perlat;
• sclipici de culoare albastră;
• Căni de plastic;
• Lichid pentru îndepărtarea bulelor (alcool);
• cântare electronice;
• Stick de lemn pentru amestecare;
• Scobitori.

necesară pentru săpun


Cea mai mare parte a timpului va fi petrecut pentru fabricarea de piese mici. Mai întâi, tăiați 15 grame de bază de săpun (transparent), tocați cu un cuțit și așezați într-o cană de plastic.

cântări


Puteți utiliza alte feluri de mâncare în aceste scopuri, dar plasticul este convenabil pentru mine. Este o mare ispită să nu le speli după utilizare, ci să le arunci imediat. Încerc însă să nu fac asta, având în vedere răul lor asupra mediului. Punem baza de săpun în cuptorul cu microunde la un nivel mediu de putere. Ne-am înecat aproximativ 30 de secunde. Este mai bine să priviți mai des în cuptorul cu microunde decât să permiteți fierberea săpunului. Se adaugă 4 picături de pigment roșu, se amestecă. Presărați mucegaiul cu alcool și umpleți locul sub fructe de pădure.

pregătiți mucegaiul


De îndată ce au apucat, înclinăm forma (în aceste scopuri folosesc un suport din silicon pentru a menține mucegaiul chiar și sub unghi) și umplem partea de jos a păsării (burta taurului).

pregătiți mucegaiul


Stropim din nou totul cu alcool. La prima vedere, poate părea că culorile sunt palide, dar atunci când vom umple săpunul principal, acesta le va oferi luminozitatea dorită.
Acum luați 10 grame dintr-o bază opacă, tăiați-o și tocați-o. Adăugați 5-6 picături de pigment galben și 2 - violet. Drept urmare, obținem o culoare maro. Dacă aveți o pastă de pigment gata făcută - grozav. Este important să folosiți coloranți pigmenți în săpunuri multicolore, și nu culorile alimentare, datorită migrării acestuia din urmă în săpunul final, adică culorile vor începe să se estompeze după câteva zile și nu vor exista linii exacte. Umpleți-ne ramurile.

pregătiți mucegaiul


Nu este necesar să încercați să faceți totul foarte atent atunci când stratul se usucă, luăm o scobitoare și îndepărtăm toate neregulile.

pregătiți mucegaiul


Acum luăm 10 grame dintr-o bază albă, o înecăm și turnăm zăpadă pe ramuri, fulgi de zăpadă și coșuleț (fără cap).

topiți baza de săpun

pregătiți mucegaiul


Așteptăm până se răcește totul și din nou eliminăm toate excesele de gafa. Se va dovedi astfel.

pregătiți mucegaiul


Într-un butuc, săpunul alb ar trebui să depășească marginile roșului. În natură, nu există granițe clare, așa că corbul poate fi diferit. După aceea, încălzim 5 grame dintr-o bază transparentă și adăugăm 3 picături de colorant negru. Umpleți capul coșului (foto 9) și coada.

pregătiți mucegaiul


Apoi, în această bază rămasă, adăugați 5 grame de bază albă pentru a obține o culoare gri, și umpleți partea superioară a coșului.

pregătiți mucegaiul


Din nou, îndepărtați tot excesul cu o scobitoare. După aceea, puteți presăra formularul cu alcool și șterge ușor cu un tampon de bumbac, astfel încât să nu existe firimituri de săpun. O astfel de pregătire ar trebui să se dovedească.

pregătiți mucegaiul


Singurul lucru rămas este mic - înăbușim 60 de grame de bază albă, adăugăm unt de shea, aromă (10 picături), sclipici și mamă de perlă la vârful bățului, amestecăm totul repede și îl presărăm cu alcool și îl umplem.

pregătiți mucegaiul


Glitterul și mama perlelor vor oferi săpunului nostru un aspect festiv. Așteptăm aproximativ o oră și ascultăm.

completați formularul


Dar asta este totul. Primii mesageri ai dispoziției de Anul Nou sunt gata. Vino cu o formă originală de ambalare (poate fi o cutie sau un sac de artizanat). Și cadoul tău este gata!

buline de săpun
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat