DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Inel de porțelan rece cu orhidee
Este întotdeauna o plăcere să creezi frumusețe cu propriile mâini, surprinzând și încântând pe cei dragi cu cadouri originale. O turnare la porțelan rece este o experiență plăcută, deoarece materialul este foarte plastic și ușor de utilizat. Porțelanul rece poate fi folosit achiziționat, sau îl puteți găti acasă. Pentru aceasta veți avea nevoie de o cană de amidon de porumb, o cană de lipici PVA, 1 st. l glicerină, 1 st. Sunt crema grasa pentru bebelusi. Toate ingredientele sunt amestecate și gătite pe o sobă sau într-un cuptor cu microunde, amestecând ocazional până când masa este strânsă într-o bucată. Apoi, masa trebuie să fie bine frământată și plasată într-un recipient sau pungă sigilată. După câteva ore, puteți începe să creați.
Mai jos este o clasă de master cu privire la modelarea unui inel în formă de floare de orhidee.
Instrumente pentru materiale:

Instrumente pentru materiale


O stivă cu bile, o stivă simplă, o perie, forme de textura orhideelor, baza inelului, porțelan rece de alb, verde și fuchsia. De asemenea, veți avea nevoie de lipici PVA pentru piese de lipit. Porțelanul rece este vopsit în culorile potrivite cu vopsele în ulei, pigmenți, culori alimentare etc. Turnăm o bilă de porțelan alb, formăm o picătură dintr-o bilă și o aplatizăm în palma mâinii noastre, dând forma unei petale cu o stivă simplă.

rostogoli mingea

rostogoli mingea


Punem petala pe matriță și cu robinete ușoare creăm textura orhideei.

creați o textură de orhidee


Folosind o stivă cu bilă, dăm petalei o formă curbă. Ar trebui să existe 3 astfel de petale.

dați petalei o formă curbă

dați petalei o formă curbă


Rulăm alte două bile, din ele formăm petale mari de flori. Apoi ne ocupăm de ele ca și cu cele anterioare.

formează petale mari

formează petale mari

formează petale mari


Obținem trei petale înguste și două late.

trei petale înguste


Apoi, continuați la asamblarea florii. Din porțelan verde formăm un tort și îl amestecăm pe o suprafață plană, după ce aplicăm o cremă pentru copii.

formează un tort


Pentru a face inelul să pară mai natural și mai bogat, adăugați la floarea frunzelor. Sculptăm o picătură alungită și o împingem prin stivă, făcând-o mai subțire, apoi cu degetele oferim frunzei o formă curbă. Astfel de frunze pot fi una și 3, și 5, totul depinde de idee.

se adaugă la floarea de frunze

se adaugă la floarea de frunze


Pe un tort verde, aplicați lipici PVA cu o perie și așezați frunzele pe ea.

aplicați lipici PVA


Din nou aplicăm lipici pe frunze și începem să colectăm floarea. Mai întâi sunt localizate primele trei petale înguste, apoi celelalte două.

aplicați lipici

aplicați lipici


În continuare, sculptăm mijlocul orhideei. Deoarece floarea este mică, iar mijlocul va fi puțin stilizat. Sculptăm două bile mici, le aplatizăm și, folosind stiva cu o bilă mică, dăm o formă curbă. Apoi întindem o fâșie subțire, de aproximativ 1 cm în vale, o îndoaiem pe jumătate, acestea vor fi „antenele” din centru.

sculptează mijlocul orhideei

sculptează mijlocul orhideei


Aplicați lipici pe mijlocul florii și așezați detaliile din mijloc.

așezați părțile din mijloc

sculptă o picătură mică


Rămâne să amețească un alt mic detaliu. Facem o picătură mică de porțelan verde, nu o presăm pe mijloc în stivă și o așezăm ușor deasupra mijlocului florii.

sculptă o picătură mică

floarea este gata


În această etapă, vă puteți opri, deoarece floarea este gata.

floarea este gata


Dar pentru a face mai luminos, petalele pot fi nuanțate. Puteți nuanța cu vopsele în ulei, fard de ochi, pigmenți.

Pentru a nuanța


După ce floarea este complet uscată în 24 de ore, o puteți atașa la baza pentru inele. Este fixat cel mai bine cu lipici epoxidic sau cu clei Moment Crystal.După ce lipiciul s-a uscat, bijuteriile pot fi purtate cu plăcere sau făcute plăcute cuiva un cadou.

inel de porțelan rece
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat