DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Plicuri aromatice - pungi din plante
Plicurile aromatice sunt foarte populare în rândul gazdelor moderne. Aceste genți minunate emană un miros magnific. Sunt așezate în mod tradițional în dulapuri lângă haine, în comode cu lenjerie de pat, pe o noptieră sau în capul patului. Producătorii oferă o selecție uriașă de pungi cu diverse amestecuri aromate. Dar, trebuie să recunoști, este mult mai plăcut să te bucuri de fructele muncii tale și mai calme când știi exact ce face parte dintr-o astfel de geantă. De asemenea, nu este un secret faptul că pământul nostru ne oferă un buchet imens de ierburi, atât de drăguț de colectat într-o companie caldă de prieteni sau persoane dragi.

Deci, să păcătuim.
Vom avea nevoie de:
- hârtie;
- pânză roșie pentru geantă;
- dantela alba pentru decor;
- bandă pentru a lega o pungă
- fire albe;
- ac, ace;
- foarfece;
- masina de cusut;
- ierburi;
- o mică farfurie adâncă.
Etapele Robotilor:
1. Pe hârtie desenăm un model al geantei viitoare (aveți grijă să faceți cote pentru cusături - aproximativ 1 cm).

desenați un model


2. Folosind un model, tăiați două bucăți identice de țesătură roșie. Este mai bine să alegeți o țesătură naturală, în acest caz este selectat bumbac.

tăiați două bucăți identice


3. Două bucăți sunt decupate din dantelă albă după model, care ar trebui să corespundă complet dimensiunii țesăturii roșii.

două bucăți sunt decupate pe un model


4. Îndoiți și îndoiți marginea exterioară a sacului viitor. Dacă este necesar, pliați și marginile dantelei. Nu aveam o astfel de nevoie, întrucât am dat peste o dantelă finită de aproximativ 8 cm lățime și mai mulți metri lungime. Nu puteam decupa decât lungimea de care aveam nevoie, iar marginea exterioară era deja frumos lucrată.

frumos lucrate


5. Coaseți marginea exterioară a pungii pe mașina de cusut.

Coaseți pe o mașină de cusut

Cu ace, fixați dantela de țesătură.


6. Folosiți ace pentru a atașa dantela pe țesătură. Deci dantela va fi în finală la locul potrivit și nu va merge nicăieri.

Coaseți o mașină de scris


Coaseți mașina de-a lungul liniei de pliere a marginii superioare a țesăturii roșii.

Întoarceți punga


7. Alăturați-vă țesăturii, astfel încât dantela să fie în interior. Avem nevoie de un fel de sandwich: pânză roșie, dantelă, dantelă, pânză roșie. Și cu o ușoară curățare de la margine, coaseți de-a lungul perimetrului. Rotiți geanta pe partea din față.

plante de vindecare


8. Alege ierburile care îți plac cel mai mult. Faceți un amestec de ierburi sau folosiți o singură specie. Ierburile parfumate trebuie să fie uscate. Este recomandabil să toacă ierburi, frunze, tulpini și flori să nu depășească 1 cm. Am făcut două pungi și, în consecință, am ales două umpluturi diferite. În prima pungă s-au folosit flori de rozmarin uscate și frunze de busuioc verde, în a doua - busuioc verde și lavandă parfumată. Informațiile despre efectul diferitelor ierburi asupra unei persoane te vor ajuta să găsești un amestec de plante medicinale pentru tine, care poate fi găsit pe internet sau cărți despre plante medicinale.

plante de vindecare


9. Turnați ierburile selectate într-un bol adânc și amestecați bine. Respirați parfumul ierburilor! Închide ochii, dă libertate imaginației și fanteziei!

Ierburi selectate în vrac


10. Tavați punga și voila. Totul este gata!

Saci cu parfum de saci cu parfum
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat