DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Coș cu flori de nailon
Coș cu flori


Flori de Kapron - frumoase un cadou pentru orice ocazie. Folosind această tehnică, puteți realiza un clip de păr original, boutonniere, un mic buchet ca suvenir. Pentru a construi un mini-buchet similar, veți avea nevoie de:

- nylon multicolor;
- sârmă 26 ";
- burlan pentru frigarui;
- bobina de ață;
- un șablon pentru fabricarea florilor din kapron nr. 3;
- o bucată de șervețel;
- bandă;
- foarfece.

vei avea nevoie


Producție:
1. Mai întâi trebuie să faceți elementele de bază pentru petale. Pentru a face acest lucru, înfășurați firul în jurul șablonului, reparați-l răsucindu-l. Este de prisos să tăiați cu foarfece sau mici clești cu nas rotund special. Avem nevoie de 6 bucăți de astfel de semifabricate.

faceți elementele de bază pentru petalele


2. În continuare, fiecare semifabricat trebuie înfășurat într-un capron, fixat cu un fir, înfășurându-l de mai multe ori în jurul firului. Pentru o mai mare rezistență, puteți face câteva bucle. Cel mai bine este să folosiți fire speciale de nailon - se fixează mai bine, dar dacă nu există nici unul la îndemână, atunci se vor face și cele obișnuite. Nu este necesar să vânt mult, 4-5 viraje sunt destul. Tăiați cu atenție nylonul rămas (aici este mai bine să folosiți foarfece ascuțite pentru manichiură). Petala este gata.

Petalele sunt gata


3. Pentru a face mijlocul florii, puteți folosi o bucată din orice șervețel, vată. În această realizare, miezul este propus să fie realizat dintr-o bucată de șervețele umede (pre-uscate). Rotiți o bucată de dimensiunea potrivită într-o bilă, înfășurați-o în nailon galben (sau portocaliu) în același mod ca petalele și fixați-o cu un fir. Cel mai bine, pentru luminozitatea mijlocului, repetați această manipulare de 2-3 ori. Excesul de nailon, de asemenea, tuns.

Excesul de nailon este, de asemenea, tuns


4. Acum ar trebui să conectați miezul florii cu o broască pentru kebab. Pentru a face acest lucru, puneți mijlocul la marginea frigaruii și fixați-l cu un fir. Pentru ca mijlocul să nu se mute nicăieri, deja în această etapă puteți utiliza o bucată de bandă de bandă, care ajută la o mai bună întreținere a întregii structuri datorită proprietăților sale adezive.

conectați miezul florii

conectați miezul florii


5. Continuați să vă alăturați petalelor. Aceștia, ca miezul, se atașează de frigarui pentru baza sa. Pentru ca floarea să se dovedească magnifică, acestea trebuie să fie atașate puțin cu o suprapunere, care se suprapun ușor între ele. Ar trebui să încercați să le atașați pe aceeași linie, pentru că altfel ar fi urât să călcați firele de sub petale. Pentru a face mai convenabil să atașați petalele, acestea trebuie scoase puțin.

Continuați să vă alăturați petalelor

Continuați să vă alăturați petalelor

Continuați să vă alăturați petalelor

Continuați să vă alăturați petalelor


6. Floarea este aproape gata, rămâne doar să-și formeze baza. Din nou, se folosește banda de bandă - acele locuri în care petalele au fost conectate la frigider ar trebui decorate cu ajutorul acesteia. La fel vor ieși sepalele, din care provine floarea. În continuare, continuăm să înfășuram pinionul cu bandă de bandă până la capăt sau la locul care este necesar în lungime (restul frigiderului poate fi tăiat).

mm

formează baza sa

formează baza sa

formează baza sa


7. Floarea este gata. Petalelor li se poate da forma dorită prin îndoirea ușoară a sârmei cu degetele. Rămâne să faceți o parte din aceste flori pentru a le pune într-un coș.

Flori Kapron

un coș

Coș cu flori
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat