DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Geantă pentru toate ocaziile
Astăzi vreau să împărtășesc cu tine cum să coase o geantă pentru toate ocaziile. Puteți avea multe astfel de genți, sunt ușor de cusut, funcționale și pot fi cusute la fiecare dintre ținutele voastre sau de toamnă.

model de geantă


Îți ofer un desen al unei geci cu dimensiuni. Aceasta este o opțiune încercată. Include cu ușurință un smartphone într-un buzunar mic, o geantă pentru cumpărături neplanificate, ochelari sau un cititor este plasat în buzunarul mare din spate, iar cel din față are un portofel mare, șervețele umede și orice altceva.

încuietori de țesături


Pentru a coase o pungă, avem nevoie de orice țesătură, subțire sau groasă, de o bandă densă pentru un mâner și o mulțime, trei șerpi. Șerpii pot fi secrete și obișnuiți. Nu contează.

modele de genti


Descompunem modelele de pe țesătură, observând locația firului partajat,

model


și tăiați părțile cu o cotă pentru cusături de 0,5 cm de la margine.

geantă de mână


În plus, tăiați buzunarul, în fotografia pe care o arăt unde să coase șerpii mai târziu.

fixați-vă cu ace


Pentru a coase un șarpe, îl fixăm cu pini englezi în partea din față a buzunarului

cusem


și scrijelea chiar pe ace.

geantă de mână


Apoi traversăm șarpele peste față

geantă de mână


Și luăm un fir din partea din față, ridicând sau făcând pliuri la colțuri.

geantă de mână


Atașăm partea a doua a buzunarului față în față, fixăm cu ace și atașăm, retrăgându-ne de la marginea unei jumătăți de centimetru.

geantă de mână


Decupăm excesul de șarpe și îl întoarcem pe față.

geantă de mână


Punem partea din spate a buzunarului în față și brodăm o cusătură în zig-zag pentru frumusețe. Dacă țesătura este subțire - puteți pur și simplu să smulgeți și să coaseți.

geantă de mână


Acum trebuie să coaseți șerpii în fața sacului. Coaseți șerpii în direcții diferite, în produsul final vor arăta într-o direcție.

geantă de mână


Atașați ambii șerpi și desenați o cusătură decorativă. Apoi atașăm un buzunar cu ace și atașăm.

geantă de mână


Acum începem să proiectăm partea frontală, chiar aș spune că topul produsului nostru. Pentru a face acest lucru, trebuie să fixați banda tăiată pentru mâner la mijloc, suficient pentru a transporta geanta peste umăr. Și apoi, cu ace, fixați banda de-a lungul conturului piesei pentru a forma o conductă. De ce exact cu ace? Marcajul nu ține întotdeauna bine marginea atunci când înfășurați, ace în acest sens sunt ideale și mai rapide.

geantă de mână


Aici vreau să vă reamintesc imediat că trebuie să coaseți pe bucăți mici de Velcro pe ambele părți ale întregii părți a sacului, așa cum se arată în desen. Punem partea cu Velcro față în față pe partea cu buzunarul (în niciun caz invers) și o fixăm cu ace în centru și cu alte părți aproape de margine. Nu este necesar să se fixeze de-a lungul marginii în sine, există deja o margine suficient de rigidă.

geantă de mână


Coaseți partea de-a lungul întregului contur, lăsând nimic nicăieri. Cusim de-a lungul întregii părți, cu plecare de la marginea de 0,5 cm, apoi deschidem unul dintre șerpi și răsucim cu atenție, îndepărtând ace. Cine a uitat să coase Velcro o poate face manual, ca și mine. Nu este nimic groaznic în acest sens.

geantă de mână


Geanta noastră este gata. Folosește cu plăcere.

geantă de mână
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat