DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Tacă„ Apple ”
Astăzi, blugii au devenit o parte integrantă din garderoba unui bărbat, a unei femei și a unui copil. Aproape în fiecare sezon, se cumpără altele noi. Și ce să faci de la vechi? Se dovedește că pot fi puse pe ghetele de cuptor - un accesoriu necesar în fiecare bucătărie.
Pentru a coase o tavă sub formă de măr, veți avea nevoie de:
- pantaloni-picior din blugi vechi;
- un mic lambou de țesătură colorată (de preferință bumbac);
- izolație, de exemplu, iernier sintetic.

Desenați o formă de măr pe o bucată de hârtie. Mărimea șablonului este opțională, astfel încât ar fi convenabil să se utilizeze viitoarea abordare. Puneți șablonul pe piciorul blugilor și tăiați bucata dorită. Veți avea nevoie de două tăieturi de aceeași dimensiune.

model de mere


Se fierb bine partea tăiată cu abur.

fier


Folosind un marker sau un simplu creion, desenați contururile mărului pe partea din față a clapetei.

Tacă Apple


Așezați clapeta cu liniile traduse pe iernizorul sintetic, prindeți-le cu ace și coaseți strict de-a lungul liniei. Pentru a coase o adâncime, este mai bine să reglați o cusătură cu 2-2,5 mm lungime într-o mașină de cusut. O linie de această lungime este optimă pentru eversiunea de înaltă calitate a produsului.

Tacă Apple

Tacă Apple


Îndoiți sandwich-ul rezultat în jumătate și faceți o tăietură la mijloc. Aproximativ lungimea sa va fi de 5 cm.

Tacă Apple

Tacă Apple


Tăiați o fâșie de 7 cm lungime și 3 cm lățime. Împărtați-o și coase - aceasta va fi coada mărului.

Tacă Apple


Pune un alt cârpă de blugi pe sandwich cu fanta față în față. Utilizați ace pentru a fixa toate cele trei componente ale noului sandwich. Atașați coada mărului cu un știft la interiorul celor doi blugi.

Tacă Apple


Așezați din nou linia pe mașina de scris, ghidată de linia din partea laterală a poliesterului. Nu vă grăbiți, încercați să treceți linie cu rând!

Tacă Apple


Folosiți foarfece în zig-zag pentru a tăia excesul de țesătură și izolare. Dacă nu aveți astfel de foarfece, atunci tăiați tot excesul cu foarfece obișnuite la o distanță de aproximativ o jumătate de centimetru față de cusătură, iar în locurile de rotunjire faceți crestături, fără a ajunge la cusătură cu câțiva milimetri. Drept urmare, avem un astfel de detaliu. Vedere din două părți.

Tacă Apple

Tacă Apple


Întoarceți ghioceii prin tăietură.

Tacă Apple


Folosind o riglă, aliniați toate cusăturile. Pentru a face acest lucru, glisați rigla prin tăierea în interiorul mărului și, cu un colț, strângeți linia afară. Dar nu exagera, pentru a nu rupe firul!
Căptușim piesa de lucru rezultată cu abur pe ambele părți.

Tacă Apple


Din x / o tăiat, am tăiat un alt detaliu de mere, cu doar cu aproximativ 1 cm mai puțin decât cel principal. Pentru a face acest lucru, puteți desena un șablon mai mic pe o bucată de hârtie sau îl puteți reduce direct pe material. Pentru a face acest lucru, traduceți dimensiunea inițială, apoi trageți una mai mică acolo.

Tacă Apple


Amplasăm paltonul de bumbac pe cel principal.

Tacă Apple


Cu ajutorul unei pânze de fier și lipici, lipim două semifabricate.

Tacă Apple


Punem o cusătură aplicată sau un zig-zag mic de-a lungul marginii semifabricatului de bumbac (reglăm lungimea cusăturii la 1, iar lățimea la 3).

Tacă Apple


Fier din nou. Măsura este gata!

Tacă Apple
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat