DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Producție și decupaj de lumânări
Atmosfera de Anul Nou la masa festivă este întotdeauna creată de accesorii suplimentare care completează și saturează cu adevărat vacanța numită Anul Nou. Această sărbătoare este magică în felul său, motiv pentru care trebuie să o întâlniți cu accesorii și bijuterii magice speciale. De exemplu, puteți decora nu numai pomul de Crăciun, ci și agățați tinsel peste tot, ghirlande luminoase, cizme de Anul Nou, așezați o masă festivă frumoasă și puneți lumânări frumoase de Anul Nou pe care vă puteți confecționa.
Acum vom face mai întâi singuri lumânările, apoi le vom decora folosind tehnica decupaj.

Pentru a face lumânări, luăm următoarele:
 • parafină;
 • fitil;
 • Suporturi pentru fitil;
 • Două căni de sticlă, le vom folosi ca forme;
 • Șervețel cu trei straturi de Anul Nou pentru decoupage;
 • Bol de fier pentru o baie de apă;
 • Sclipici de aur;
 • Vopsea acrilică aurie;
 • Arome „ace”;
 • Mai deschis;
 • linguriþã;
 • foarfece;
 • Câteva șervețele albe;
 • Scobitori.


candela decoupage

luăm următoarele


Luați câteva bucăți de parafină, puneți-le într-un recipient metalic și puneți o baie cu apă clocotită pentru o lumină slabă. Pentru a parafina s-a topit treptat, dar aveți grijă să nu fierbeți. În timp ce parafină se topește în timp ce pregătim fitilul.

Ceară de parafină

Ceară de parafină


Tăiați două segmente de fitil, lungimea cupei cu o margine de doi centimetri, astfel încât fitilul să rămână deasupra lumânării. Introducem fiecare segment al fitilului în suport, îl coborâm în centrul fiecărei cupe și îl coborâm pe scobitori. Vedem că fitilul este strict în centru și atinge partea de jos.

fitil în formă

Punem recipiente pregătite


Punem containere pregătite pe șervețele pentru a nu pata suprafața. Ceara s-a topit deja complet, puteți umple matrița.

capetele fitilului rămâneau deasupra


Umpleți cuștile astfel încât vârfurile fitilului să rămână deasupra. Stropim în fiecare ceașcă două picături de parfum de conifere.

Se toarnă căni

Se toarnă căni cu parafină


Lasă lumânările să se întărească aproximativ 1,5-2 ore. Înainte de a scoate lumânările din formulare, trebuie să fie puse la frigider timp de 15 minute. Apoi cad bine din cupe. În timp ce lumânările sunt reci, pregătiți un șervețel. Tăiem desenele de care avem nevoie cu foarfeca.

două picături de parfum de conifere

pregătiți un șervețel


Acum scoateți stratul superior de la fiecare piesă. Acum desprindem cu atenție un element decorativ. Deci este mult mai convenabil să le lipiți de suprafața lumânării.

pregătiți un șervețel

îndepărtați stratul de sus


Avem lumânările, mergem la decorare. Încălzim o lingură cu o brichetă.

îndepărtați stratul de sus

procedați la decorare


Punem o poză pe o lumânare și tragem o lingură fierbinte peste imagine. Șervețelul începe să se contopească cu lumânările. Deci, într-un cerc, facem următoarea fotografie și următoarea. În continuare, ne uităm la locurile în care nu există decor și deja ștergem bucăți individuale de șervețel, îl lipim pe locurile de care avem nevoie. Deci, lipici ambele lumânări.

procedați la decorare

Punem o poză pe o lumânare


Acum desenăm fulgi de zăpadă cu sclipici de aur și setăm puncte cu vopsea aurie. Deasupra fiecărei lumânări facem o bordură de aur. Pentru aproximativ 20-30 de minute, strălucirea se întărește și lumânările sunt gata. Vor arăta foarte frumos pe masa dvs. de Anul Nou și vă vor satura casa cu aroma de ace de pin într-o noapte festivă.

Punem o poză pe o lumânare

Vor părea foarte frumoase

Vor părea foarte frumoase

candela decoupage
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat