DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Gheizera cu sare de mare
A lua o baie cu un astfel de gheiser va fi nu numai plăcut, ci și un timp util. Uleiul său de migdale va hidrata și va hrăni pielea, în timp ce aroma dulce și senzuală a ylang-ylang vă va înveseli în câteva secunde. Puțini ghicesc cât de ușor este să creezi un ghețar care se umflă pentru o baie cu propriile mâini. Între timp, compoziția sa este atât de simplă, încât orice gospodină din bucătărie are ingredientele potrivite. Principalul lucru este să nu uitați de proporții și să monitorizați lipsa de umiditate pe parcursul întregului proces de lucru. Pentru a pregăti un gheizer, trebuie să:
1 parte din uleiuri de bază (migdale, nucă de cocos, măsline, brusture, semințe de in etc.)
2 piese de umplere (ierburi, sare de mare, argilă, smântână etc.)
2 părți acid citric
4 părți sodă de copt
2-3 picături de ulei esențial
2-3 picături de colorare alimentară
Deci, vom pregăti tot ce ai nevoie pentru muncă:
1. Bol spațios
2. Ingredientele de mai sus. În acest atelier, s-a folosit ulei de migdale și eter de ylang-ylang.
3. lingură
4. Mucegai pentru fabricarea gheizerelor

Pentru a face un gheizer, ai nevoie


Se amestecă sodă, acid citric și ulei până la zdrobire. Acidul citric trebuie măcinat într-o mașină de tocat cafea sau într-un amestecător pentru a obține o pudră fină. După măcinare, acidul trebuie să stea un timp, în caz contrar, există riscul de a inhala particulele sale volatile și de a arde căile respiratorii.

Amestecă acid citric de sodă


Adăugați aroma cu ulei esențial de ylang-ylang. Beneficiul său nu este doar într-o aromă plăcută, ci poate avea un efect benefic asupra pielii. Tratează eczema și dermatita. Este, de asemenea, un afrodisiac recunoscut.

Adăugați aroma


Apoi împarte amestecul rezultat în 2 părți egale. Adăugați sare de mare roz și câteva picături de colorant de zmeură la unul. Frecăm cu atenție totul.

câteva picături de vopsea de zmeură


În a doua parte, adăugați sare galbenă de mare și colorant turcoaz. Amestecă, de asemenea, până la neted.

colorant turcoaz


Consistența ambelor amestecuri trebuie să fie identică și să semene cu nisipul umed. Când este comprimat cu pumnul, amestecul nu trebuie să-și piardă forma.

Coerența ambelor amestecuri


Luăm una dintre jumătățile formei și începem să ne stivuim mixurile de culori una câte una, zdrobindu-le bine cu degetele. Este important să compactați bine amestecul în matriță, altfel gheizerul se poate distruge pur și simplu.

începe să stivezi unul câte unul


De asemenea, completăm a doua jumătate a formularului.

completați a doua jumătate a formularului


Următoarea sarcină este cea mai dificilă din întregul proces. Este necesar să apăsați cu forță ambele forme unul împotriva celuilalt și, apăsând ferm, conectați-le între ele, scăpând de amestecul în exces.

forța ambele forme


Răsuciți puțin jumătățile formei, îndepărtați-le cu atenție. Primul.

Răsuciți puțin jumătățile formei

deschide formularul


Și apoi alta.

deschide formularul

uscați bine


Acum gheizerul trebuie să fie uscat bine pentru a-l îngreuna și este convenabil să îl păstrați. Acest lucru va dura cel puțin o zi. După acest timp, puteți utiliza imediat un gheizer sau îl puteți împacheta într-o folie de plastic pentru a-l proteja de umiditate. Pe baza acestei rețete, puteți prepara, de asemenea, gheizere liniștitoare cu mușețel și lavandă, gheizere invigorante pentru băile de dimineață cu uleiuri esențiale de lămâie și grapefruit, precum și gheizere nutritive pe bază de cremă și miere.

Gheizera cu sare de mare
Comentarii (1)
  1. Ekaterina Selezneva
    #1 Ekaterina Selezneva vizitatori 8 august 2017 16:07
    0
    Astfel de bombe populare de baie colorate și luminoase pot fi acum făcute cu propriile mâini! Toate componentele sunt absolut inofensive. Acum baia a devenit destul de amuzantă și plăcută pentru ochi. Este plăcut să vă întindeți în inflorescența strălucitoare a curcubeului și să ascultați doar muzica preferată. Realizate foarte repede și ușor, vă sfătuiesc.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat