DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Geantă neobișnuită de vară
Aș dori să vorbesc despre cum se face o geantă originală. Această geantă a fost creată de un tricotat din Republica Cehă, dar, folosind ideile ei, mi-am creat geanta de mână pentru fiica mea iubită. Se potrivește foarte ușor. Este necesar doar să vă înarmați de imaginație și de rămășițele de fire, deoarece aceeași geantă minunată va fi creată în fața ochilor, în care bebelușul va putea plia orice, de exemplu, o oglindă, un pieptene mic. Geanta poate fi realizata cu o mana scurta, pentru a o purta in mana sau pe un maner lung. Poate fi conectat atât pentru un copil de 2 ani, cât și pentru o adolescentă. Geanta de mana este neobisnuit de frumoasa, va fi un plus minunat pentru orice tinuta pentru o plimbare - o rochie, fusta, pantaloni scurți sau pantaloni. Gama mare de culori din fire folosită în geantă vă permite să nu vă deranjați cu selectarea culorilor vestimentare. Deci, pentru tricotat, sunt necesare reziduuri de fire, este de dorit ca compoziția să fie aceeași, de exemplu, xb. Am decis să fac o geantă în culori de curcubeu, deoarece este atât amuzantă, cât și conține absolut toate tonurile care se regăsesc în garderoba unui mic fashionist. Fiecare rând este tricotat cu fire de o nuanță diferită. Pentru cea mai bună densitate, tricotați cu fir dublu. În funcție de grosimea firelor, ar trebui să alegeți cea mai bună opțiune pentru cârlig. Cu cât este mai mic cârligul, cu atât este mai densă geanta de mână. Geanta este formată din 3 părți: 1. supapa, care acoperă compartimentul din sac. 2. Partea principală, care trebuie completată ulterior cu tot felul de lucruri mici. 3. stilou. Pentru a tricota capacul supapei, formați 2 bucle de aer, apoi VP, apoi în a doua buclă din cârlig, conectați 12 coloane cu un croșet (CCH).

Tricotăm o geantă de vară


2 rânduri: din fiecare CCH urmează 2 CCH. Ar trebui să obțină 24 CCH;

3 rânduri: tricotați o combinație de CCH + 1 VP fără săriți buclele;

Tricotăm o geantă de vară


4 rânduri: în arcul de 1 VP în fiecare prim tricot 2 CCH, iar în cel de-al doilea - 3 CCH;

Tricotăm o geantă de vară


5 rânduri: RLS fără adăugarea sau scăderea buclelor;

Tricotăm o geantă de vară


6 rânduri: 2 CCH + 3 RLS;

Tricotăm o geantă de vară


7 rând albastru fire toate sc;

Tricotăm o geantă de vară


8 rând constă din combinații de 2 CCH + 4 sc;

9 rând: este necesar să tricotăm CCH + 1 VP, sărind bucla celui de-al 8-lea rând;

10 rând: doar PRS; 11 rând: luați un fir dublu - galben și portocaliu, legați 1С¶Н, săriți o buclă, apoi un ventilator de 6 СС, și treceți cu 1 buclă С¶Н.

Tricotăm o geantă de vară


Robinetul este gata. Are forma unui cerc.

Acum este necesar să faceți partea principală a genții, este formată din 2 cercuri, care nu sunt înnodate până la capăt.

1 rând: Dial 2 VP, în a doua buclă din cârlig, tricot 12 CCH;

Tricotăm o geantă de vară


2 rânduri: 24 CCH, ca în robinet; 3 rânduri: 1 CCH + 1 VP;

4 rând: în prima buclă 2 CCH, în al doilea 3 CCH, în al treilea 2 CCH;

Tricotăm o geantă de vară


5 și 7 rânduri: numai CCH;

6 rânduri: 1 CCH, 2 CCH;

8 rând: 2 CCH + CCH + CCH;

Tricotăm o geantă de vară


9 rând: CCH;

10 rând: 2 CCH + CCH + CCH + CCH;

Al 11-lea rând: CCH, lăsând 28 de ochiuri ale rândului precedent dezlipite, astfel încât se formează compartimentul poșetei.

Tricotăm o geantă de vară


În mod similar, tricotați aceeași parte, efectuați doar alte 12 rânduri de CCH. Îndoiți cele două părți în jumătate cu partea greșită orientată spre interior, iar RLS conectează ambele părți, nu conectați doar cele 28 de bucle menționate în al 11-lea rând.

Tricotăm o geantă de vară
Tricotăm o geantă de vară
Tricotăm o geantă de vară


Acum trebuie să coaseți robinetul la poșetă.

Tricotăm o geantă de vară


Pentru fixarea supapei, se recomandă coaserea butonului în partea principală. Și bucla de la 1 VP 9 a rândului supapei se va întâmpla cu o buclă. Dacă doriți, în geantă se poate realiza o căptușeală. Și în sfârșit, ar trebui să faci un stilou. Poate fi tricotat CCH sau poate fi făcut mai original pentru a lua firele de lungimea necesară și a țese o coadă de porc.

Geantă de vară de lux
Comentarii (1)
  1. Anna
    #1 Anna vizitatori 8 iulie 2016 9:32 p.m.
    0
    Bună după-amiază Spune-mi, te rog, nu-mi dau seama cu numărul 6: 2SSB + 3SBN, sunt începător. Este necesar să tricotăm 2 croșetă dublă + 3 croșete simple într-o buclă?))) Sau cum?))

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat