DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Amprenta volumetrică a palmelor și călcâielor
Pasiunea tinerilor părinți de a păstra în memorie obiecte asociate copiilor lor este la fel de veche ca lumea. Probabil, fiecare dintre noi, ca adult, mama mea a arătat un pachet minuscul de păr rămas de la prima tunsoare, sau zgârieturi înclinate - o capodoperă pictată de iubitul nostru copil. Viața nu rămâne nemișcată, producătorii progresivi de produse pentru copii oferă invenții mereu noi pentru a capta creșterea firimiturilor. O astfel de inovație este setul pentru amprentele și călcâiele bebelușilor, dar un astfel de divertisment costă mulți bani. Clasa de master oferă o opțiune mult mai puțin costisitoare - de a realiza un panou cu propriile mâini.
Pentru ca procesul de creare a unei impresii să dureze cât mai puțin timp, se recomandă pregătirea în prealabil a tuturor materialelor.

pregătiți toate materialele


Pentru pregătirea testului, veți avea nevoie de:
- faina - 1,5 linguri.
- sare fină măcinată "Extra" - 1 lingură.
- ulei vegetal - 2 lingurițe
- apă - 1/3 art.
Pregătim, de asemenea, o farfurie adâncă, o lingură, o tăietură pentru a înfășura aluatul și folia de copt.
Pentru a proiecta un panou final, avem nevoie de:
- vopsele - de preferință acrilice, astfel încât produsul finit să poată fi atins. Gouache rămâne pe mână, iar acuarela are o slabă putere de ascundere;
- perii - lăsați o perie să fie largă, pentru acoperire cu grund și fundal. Al doilea este îngust, pentru ornament.
Zborul imaginației în design este nelimitat, îl puteți decora cu lipici sclipici sau lac de unghii, strasuri, scoici etc.
Să începem să frământăm aluatul.
Prima etapă - turnați sare într-un vas cu făină. Vă rugăm să rețineți că este mai bine să folosiți sare bine, cu un produs mare se dovedește grosier.

masa cu faina


Apoi, amestecați sarea și făina într-o masă omogenă. Astfel va fi mai ușor să frământați aluatul final.

se amestecă sare și făină


Apoi facem o adâncire în făină și sare și turnăm treptat apă caldă în ea, în care se diluează 2 lingurițe de ulei vegetal. Este mai plăcut să frământați aluatul cu unt, așa că este mai bine să setați și aveți nevoie de apă caldă pentru ca uleiul să se dizolve mai bine.

turnați apă caldă acolo


Frământând elasticul (acest lucru este important) într-un vas, puneți-l pe o tăietură, frământați așa cum trebuie, rulați-l într-un cârnat gros și împărțiți-l în două părți egale.

Frământând aluatul elastic


Frământați din nou fiecare parte. Grosimea unei figuri trebuie să fie de 1,5 - 2 cm.

Grosimea unei figuri


Punem ambele bucăți de aluat pe folie, astfel încât să nu se lipească împreună în proces, apăsăm mânerul și călcâiul copilului pe rând. Marginile trebuie modelate imediat înainte de coacere.

mânerul și călcâiul copilului

Marginile trebuie să aibă formă


După aceste manipulări amuzante, transferați cu atenție folia de la panou în cuptor. Este important ca aluatul să nu se crape, să nu ardă și să fie copt. Alegeți o temperatură medie a cuptorului - este mai bine să coaceți mai mult, dar mai bine. Marginile aspre sunt tratate cu un fișier obișnuit al unghiilor (în fotografie, părțile palmei sunt lustruite, dar picioarele nu sunt).

decorare


Partea cea mai interesantă este decorarea. Cu o perie mare, îndepărtăm praful de măcinat, ameliorăm piesele cu acrilic alb. Nu exagera, ca vor exista mai multe straturi de vopsea astfel încât să nu existe fisuri.

uscați matrițele


Uscăm mucegaiurile împământate și facem după bunul plac.

amprenta și călcâiul

facem în voie


Meseria ta se va dovedi nu mai puțin interesantă și originală. Ai un experiment bun!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat