DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Actualizarea brățărilor vechi
Cu siguranță, fiecare fată și femeie va fi acasă, în intestinele cămășelelor pentru femei, unde există totul, totul și ceva mai mult decât câteva brățări vechi. Știți, cei care au fost mult timp obosiți, uzurați sau fără modă. Toate femeile, tinere și în vârstă, adoră să cumpere tot felul de lucruri în departamentele de bijuterii: pandantive, benzi, cercei, inele și, bineînțeles, brățări. În general, tot ceea ce strălucește și strălucește frumos în lumina vitrinelor face ca toate femeile să aibă o dorință irezistibilă de a cheltui bani. Printre astfel de lucruri, brățările se mândresc, acesta este unul dintre cele mai îndrăgite accesorii în rândul femeilor.
Bratara in sine este un detaliu minunat care poate completa orice aspect. Fie un eveniment de sărbători când trebuie doar să arăți cât mai bine. Sau, o zi obișnuită, aglomerată cu activități zilnice. Toate fetele și femeile trebuie să arate în fiecare zi îngrijite, atractive și neobișnuite. A avea în imaginea externă o nuanță interesantă care pune în mișcare starea de spirit și accentuează individualitatea. S-ar părea că acest lucru este în special în ceea ce este purtat la încheietura mâinii și nu poartă o încărcătură funcțională specială? Dar nu, o brățară este întotdeauna frumoasă și feminină.
Accesoriile masive care atrag atenția și creează contrast cu alte lucruri sunt deosebit de relevante în acest sezon. De exemplu, o brățară vintage largă este perfectă pentru baleturile textile din aceeași categorie. De unde să înceapă, cum să transformi o brățară de piață purtată de multă vreme, care a început deja să dea un gust prost într-un articol destul de handmade? Veți avea nevoie de puțin: fire de diferite culori pe care doriți doar să le luați (firul de ață, fire de nailon, fire de piele de căprioară sau piele, împletitură de împletit, împletit, etc. sunt de asemenea adecvate), o mică bandă scotch și o brățară lată veche (în acest caz, este luată o brățară lată de 3 cm. ).

bile de ață

Actualizarea brățărilor vechi


Pentru ca firul să nu alunece pe părțile laterale și să nu alunece pe suprafața brățării, capătul acesteia trebuie să fie atașat cu o bucată mică de bandă adezivă.

Actualizarea brățărilor vechi


În plus, totul este simplu: trebuie să luați firul primei culori și cu atenție, astfel încât fiecare foaie următoare să se potrivească perfect pe cea anterioară pentru a înfășura brățara. Țineți firele cu degetele astfel încât să se întindă unul lângă celălalt, acoperind suprafața brățării vechi fără goluri.

Actualizarea brățărilor vechi


Alternează culori după dorință (în acest caz, au fost luate trei culori dezactivate: bej, măsline, liliac). Puteți utiliza firul pentru a obține o tranziție lină a nuanțelor. Sau un turniquet de guler pentru a realiza o brățară brută într-un stil casual la modă (adică pentru orice aspect de zi cu zi)

Actualizarea brățărilor vechi

Actualizarea brățărilor vechi

Actualizarea brățărilor vechi


Capetele firelor pot fi conectate între ele cu un nod obișnuit și pentru a preveni dezlegarea acestuia, folosiți lacuri de unghii incolore (o picătură de lac va împiedica capetele firelor să se dezlege). De asemenea, este ușor să faceți unul masiv din mai multe brățări subțiri. Pentru a face acest lucru, puteți lua împletitura și 3-5 brățări subțiri uzate vechi.

Actualizarea brățărilor vechi


Prin manipulări simple, brățările odată vechi se transformă într-un accesoriu realizat manual. Trebuie să fie împletite, combinând astfel totul împreună într-unul singur (am primit o lățime masivă de 3 cm din patru brățări subțiri.)

Actualizarea brățărilor vechi

Actualizarea brățărilor vechi


Se dovedește o astfel de nepretenție, dar, în același timp, o brățară masivă atractivă, care va completa aspectul cotidian.

Actualizarea brățărilor vechi

Actualizarea brățărilor vechi
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat