DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Într-un astfel de plic cadou original, puteți, să spunem, să dați bani. Scrie o scrisoare de recunoaștere iubitului tău, el va fi cu siguranță încântat cu un astfel de plic. Cadouri în stilul „Hand Made” sunt întotdeauna originale și unice și în niciun caz comparabile cu cele cumpărate din magazin. Pentru a crea un card plic în tehnologie scrapbooking fă-o singur:
1. Hârtie groasă A4;
2. Hârtie de casă sau orice hârtie decorativă, etichete;
3. Foarfece, creion, rigla;
4. Banda bilaterală de papetărie;
5. pistol cu ​​clei;
6. Panglica de bumbac, flori de hârtie.

materiale și unelte


Mai întâi trebuie să pliați foaia A4 într-un semifabricat de orice dimensiune. Pentru a face acest lucru, îndoiți foaia în două locuri. Apoi tăiem părțile decorative din hârtie, ca mărime, corespunzătoare părților exterioare ale plicului. Hârtia și etichetele decorative pot fi cumpărate de la multe magazine de artă.

tăiați detaliile din hârtie decorativă


Pentru a le oferi un aspect finit, precum și pentru a sublinia lucrările manuale, puteți clipi marginile pieselor pe o mașină de cusut. Este mai bine să folosiți fire pe tonul hârtiei decorative, deși, în unele cazuri, cusăturile contrastante sunt, de asemenea, adecvate.

clipește marginile pieselor


Apoi, folosind banda dublu față, fixați banda de bumbac în centrul plicului. O panglică din material natural este excelentă pentru decorarea oricăror articole realizate în stilul manual. Nu este nevoie să lipiți banda în buzunarul interior, altfel plicul nu se va închide!

Banda material natural


După fixarea benzii, lipiți piesele decorative din hârtie pe piesa de prelucrat. Munceste, ia treptat un aspect finalizat.

lipici detaliile hârtiei decorative


Acum, cu ajutorul unor benzi înguste de bandă adezivă, puteți lipi părțile laterale ale buzunarului interior.

lipici părțile laterale ale buzunarului interior


Puteți începe decorarea plicului. Pentru a face acest lucru, selectați eticheta decorativă dorită. Dacă astfel de etichete nu sunt disponibile, puteți imprima orice felicitări și puteți tăia cu foarfece cretate.

selectați eticheta decorativă dorită


Ajungând la decorarea florilor de hârtie. Astfel de flori sunt vândute în magazine specializate pentru prelucrarea acului. Este necesar să selectați cu atenție forma și dimensiunea lor, astfel încât compoziția finisată să pară armonioasă și să se combine cu schema de culori și stilul hârtiei decorative. Mai întâi trebuie să le tăiați cu grijă picioarele de sârmă și să răsuciți mugurii împreună în perechi.

Ajungând la decorarea florilor


Folosind lipici fierbinte, lipiți florile de-a lungul marginii etichetei. În centru fixăm cea mai mare floare, apoi, mai aproape de margine - flori mai mici și completăm compoziția cu muguri mici.

Plic original creat manual


Puteți adăuga finisaje sub formă de stras sau margele la plic, legați o panglică într-un arc frumos, iar plicul original folosind tehnica de scrapbooking este gata!

Plic original


Un cadou într-un astfel de plic nu se va pierde niciodată printre alții și va sublinia sufletul și atitudinea specială. Folosind tehnica de mai sus, puteți crea cărți poștale și plicuri pentru orice sărbători și evenimente.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat