DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Pentru a face maci din argilă polimeră japoneză, veți avea nevoie de Claycraft by Argila Deco în alb, albastru și roșu. Albul este culoarea de bază, iar roșu și albastru sunt pigmenții care se adaugă albului de bază și sunt create culorile necesare. Vor fi necesare, de asemenea, un lipici PVA, o perie de lipici, foarfece, o periuță de dinți, stamine, un bol cu ​​apă, un formular pentru ouă sau cutii pentru surprize amabile, un borcan de hârtie igienică înfășurat în formă de cuib și un șervețel. Servetele sunt cele mai utilizate de Huggyes, deoarece au structura necesară, ceea ce ajută ca argila noastră să nu se usuce în timpul procesului de fabricație.

Pentru a face mac


În primul rând, scoatem cantitatea necesară de lut din ambalaje, așa cum se arată în fotografie și o așezăm pe un șervețel, după care acoperim un alt strat de șervețel, astfel încât lutul să păstreze umezeala.

cantitatea de lut necesară


Luăm culoarea albă a bazei și începem activ să o frământăm în mâinile noastre, să o întindem, ca în fotografie.

întindere


Argila eliberează o substanță lipicioasă și devine mai maleabilă de utilizat, mai moale. Amestecând roșu și albastru, obținem o culoare lila, pe care o vom folosi pentru a baza floarea însăși, după care o adăugăm la alb.

se adaugă în alb


Faceți o picătură pe palma mâinii, folosind degetele celeilalte mâini ca în fotografie.

presiunea degetelor

presiunea degetelor


Cu o presiune ușoară a cuțitului, desenăm o imagine ca o floare de mac.

desenând ca o floare de mac


Foarfecele tăiau colțurile.

Foarfecele tăiau colțurile


Folosind presiunea cu o periuță de dinți, scotocim un model texturat, ceea ce face ca centrul nostru să fie și mai mult ca o floare adevărată.

floare adevărată


Amestecăm argila roșie cu argila albă, ca în fotografie și împărțim în 10 părți, dintre care 5 sunt puțin mai mari decât restul.

Amestecați argila roșie cu albul

mai mult decât restul


După ce am format o picătură, ca la mijloc, o rulăm pe mână cu o ușoară atingere a degetelor celeilalte mâini.

rostogoliți-l pe mână


În matrița pentru ouă ne așezăm petalele de flori.

În matrița pentru ouă


Folosind lipici PVA și o perie, lipiți staminele la mijloc. Unele stamine pot fi plasate puțin mai mari decât restul.

Se pot pune unele stamine


Ungeți capetele petalelor mici cu lipici și lipiți-le la mijloc.

Unge rkttv


Lipim fiecare petală următoare pe partea anterioară și o continuăm pe jumătate de centimetru. Cea de-a cincea petală trebuie plasată sub prima.

lipici deasupra


Procedăm la fel cu celelalte petale, care sunt mai mari. După ce au lipit toate petalele, apăsați-le ușor pe baza florii, întinzând-o și dând macului o formă.

baza florii


Împărțim petalele de flori, principalul lucru este să o facem foarte ușor, pentru a nu-și pierde forma. Pentru ca floarea să nu-și piardă forma în timpul uscării, trebuie așezată într-un borcan cu așa-numitul „cuib”, care este foarte simplu de făcut, este necesar să înfășurați hârtia igienică în jurul mâinii și să o fixați.

puse într-un borcan


Pentru uscare completă, lăsați produsul singur timp de 24 de ore.

Mac japonez


Apoi îl puteți lipi pe un ac de păr, elastic, cu cercei sau puteți crea o compoziție întreagă de astfel de culori, totul depinde de imaginația voastră. Nu uitați, acest lut polimeric nu îi place umiditatea, de aceea este interzis să udați produsul.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat