DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Antena - Wi-Fi Wi-Fi bi-Quad-2.4 GHz

Nu știu dacă va fi interesant. Am găsit pagina acum aproximativ un an, am vrut să o postez, dar sistemul a eșuat ... adresa a fost pierdută ... și am uitat de această problemă. Și acum m-am împiedicat de ea.

Pentru un reflector, este potrivită o bucată de folie textolită, getinax sau doar staniu. Dimensiunile reflectorului nu sunt foarte critice și pot fi ușor reduse dacă este necesar.

Ca suport dublu pătrat, este potrivit un capac de plastic pentru băuturi.

Cablu coaxial: cu un cablu scurt, puteți utiliza RG58, dar dacă cablul are o lungime de aproximativ 2 metri, este mai bine să luați un cablu de înaltă calitate - Aircell, Ecoflex sau altele similare.

Următoarea depinde de calitatea pieselor utilizate și de exactitatea ansamblului: dacă obțineți câștig în câștig, ceea ce înseamnă cea mai bună și mai fiabilă recepție.

Mai întâi aveți nevoie de un suport de plastic, vom lua un capac de protecție de la bicicletă, dar capacul din tub cu pastă de dinți etc. va funcționa și el.


De asemenea, avem nevoie de un reflector (pentru confortul prelucrării este mai bine să luați fibră de sticlă), o placă de 10 x 14 cm și o bucată de sârmă de cupru cu diametrul de 2,5 mm2 sau 4 mm2

Realizăm un reflector de 10 x 14 cm. Dimensiunea nu este critică și, dacă este necesar, poate fi ușor redusă.

Tăiați excesul.

Găsiți mijlocul.

Perforați o gaură cu câțiva milimetri mai mare decât diametrul cablului, astfel încât să puteți fixa ulterior suportul cu un pistol cu ​​lipici.

Tăiați suportul la o înălțime de 18 mm

Cu un fișier rotund (sau ceva potrivit) faceți tăieri astfel încât distanța dintre reflector și pătrate să fie de aproximativ 15 mm.

Pătratele pot fi confecționate dintr-o bucată de sârmă de cupru cu un diametru de 2,5 mm2 sau 4 mm2. Va dura aproximativ 25 cm.

Îndoiți pătratele astfel încât distanța de la mijloc la mijlocul sârmei să fie de 30 -31 mm. Un exemplu de sârmă de îndoire 2,5 mm2.

Continuați să vă aplecați strict la dimensiuni.

Aveți astfel de „puncte”. Verificați mai multe
ori dimensiuni.

Lipiți capetele sârmei și fixați locul pentru montarea cablului coaxial viitor.

Se lipeste cablul.

Lipiți suportul mai întâi cu un pistol cu ​​clei
sau ceva superglue. Apoi introduceți cablul cu ochelarii.

Acum folosiți pistolul cu clei pentru a repara pătratele. la
dacă doriți, piesele de cupru pot fi acoperite cu un lac de protecție, astfel încât acestea să nu se oxideze și
arăta bine.

Lipiți cablul la ieșire cu un pistol cu ​​clei.

Pentru fabricarea și utilizarea antenei de către autor (traducător)
Articolul nu poartă răspundere. Trebuie să fiți sigur că știți unde și
cum să conectați antena.


 


Sursa:

Comentarii (7)
 1. Veent
  #1 Veent vizitatori 10 aprilie 2012 22:39
  2
  La aproximativ 60-80 m de locul unde va fi amplasată această antenă în versiunea mea, există o casă privată la etajul al treilea, din care există un router puternic (cu două antene) în calea semnalului este o altă casă privată. Va termina? Sau voi încerca degeaba?
 2. Prenume
  #2 Prenume vizitatori 28 martie 2013 12:08
  0
  Am încercat multe altele, banca funcționează cel mai bine.
 3. Andrew
  #3 Andrew vizitatori 28 februarie 2014 18:42
  2
  Am făcut o astfel de antenă pentru un modem 3G.Trimis la turn la aproximativ 9 kilometri de mine. Internetul doar a zburat. Fără antenă, a funcționat prost. Aceasta este o experiență personală FACT. Multumesc pentru antena !!!
 4. Zi_Eych
  #4 Zi_Eych vizitatori 8 martie 2014 11:12
  1
  Această antenă se numește zig-zag, nu un pătrat dublu. În „Double Square” ramele sunt aliniate. Mărimea reflectorului este foarte critică, suprimarea lobului posterior al diagramei și câștigul frontal depind de aceasta. Nu există circuite de echilibrare și de potrivire a antenei cu un cablu de 50 Ohm în proiectarea dvs., fără ele, diagrama începe să cosă și nepotrivirile antenei, ceea ce poate duce la deteriorarea stadiului de ieșire al dispozitivului de transmisie. Acest lucru se realizează cel mai ușor cu un transformator de sfert de undă. Citiți Rothammeli sau Benkovsky cu Lipinsky.
 5. ProfUser
  #5 ProfUser vizitatori 3 iulie 2014 16:13
  1
  Lungimea cablului nu trebuie să depășească 1,5 metri. Cu cât cablul este mai lung, cu atât este mai mare pierderea semnalului ...
 6. Alexandru Kurashov
  #6 Alexandru Kurashov vizitatori 31 mai 2017 12:29
  1
  Este potrivit un cablu coaxial de 50 ohmi?
 7. Toti
  #7 Toti vizitatori 21 iulie 2018 11:52
  1
  Unde să vă conectați într-un laptop?

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat