DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Bandă caldă
Iarna se apropie, iar odată cu ea este timpul să alegi pălării calde. Dacă pălăriile nu vă atrag, nu ezitați să acordați preferință pansamentelor tricotate. Nu numai că îți vor proteja urechile de îngheț, ci îți vor păstra și părul în forma sa originală. În plus, dacă porți o coadă de ponei sau un pachet, atunci șepcile sunt contraindicate pentru tine.
Din păcate, oferta unor benzi calde și în același timp frumoase este destul de limitată. Astăzi, pe piață pentru astfel de produse, există exemplare similare de calitate care nu au cu totul succes. Mai mult, pentru a achiziționa o astfel de copie va trebui să plătească cel puțin 500 de ruble.
De ce să plătiți atâția bani când puteți cumpăra fire excelente pentru 100-150 de ruble și să tricotați ceea ce vi se potrivește într-o seară.
Pentru muncă ai nevoie de o bilă de fir (o parte din ea) și un cârlig. Dacă este necesar, vă puteți aproviziona cu diferite mărgele, pietre artificiale, strasuri, panglici etc.
Măsurați circumferința capului - aceasta va fi lungimea produsului. Rețineți că produsul finit trebuie să se încadreze bine pe cap, așa că este mai bine să-l faceți cu 1 centimetru mai mic (în orice caz, lucrurile tricotate se vor întinde puțin). Lățimea pansamentului depinde în totalitate de propriile dorințe. Dar, deoarece se presupune că va crea o coafură de iarnă, este necesar ca bandajul să acopere urechile. Pe baza acestui lucru, cea mai optimă lățime este de 7-13 centimetri.

tricotăm un bandaj pe cap


tricotăm un bandaj pe cap


Obțineți 28 de bucle de aer și începeți să tricotați primul rând. Întregul bandaj va fi din posturi de un singur croșetat. Un astfel de model vă va face destul de dens și, în același timp, vă va permite să luați perfect forma capului.

tricotăm un bandaj pe cap


După atingerea lungimii necesare, conectați începutul și sfârșitul. Reieseți un produs.
Acum trebuie să faceți un inel care să tragă bandajul în centru. Pe model va fi amplasat strict deasupra frunții.
Pentru a face acest lucru, legați 7-10 bucle de aer și continuați cu un singur croșetat. În total, ar trebui să se obțină aproximativ 10 rânduri.
Atașați partea rezultată la pansament și închideți-o cu stâlpi de legătură.

bandă caldă


Pansamentul este gata!
Dacă doriți să obțineți o opțiune mai elegantă, atunci inelul poate fi decorat cu strasuri cusute de dimensiuni mari.

bandă caldă

bandă caldă


Acum nu vă este frică de frig. Purtați-l cu plăcere!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat