DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Plaidă luminoasă și caldă
O pătură strălucitoare și caldă, va decora interiorul și va deveni un cadou uimitor pentru persoana iubită. Tricotarea unei astfel de carouri nu este dificilă nici pentru un începător. Principalul lucru este să arăți puțin răbdare.

Plaidă luminoasă și caldă


Așadar, pentru a croșeta această carouri multicolore, trebuie să stăpâniți doar două tehnici de tricotat - o buclă de aer și un croșetat, care în cele ce urmează vom face referire ca V.P. și S.N.
1. Recrutăm 10 V.P.

Plaidă luminoasă și caldă


2. În continuare, trebuie să închideți inelul, tricotând prima buclă din ultima. Tricotăm încă 2 V.P.

Plaidă luminoasă și caldă


3. Tricotăm 2 S.N. într-un inel de bucle de aer. Facem încă 2 V.P. Folosind același algoritm, mai tricotăm de trei ori, dar în loc de 2 S.N. tricotăm 3 S.N. Rezultatul ar trebui să fie un pătrat format din 4 coloane de 3 C.N și 4 arcade de 2 V.P.

Plaidă luminoasă și caldă


4. Adăugați o a doua culoare, tricotând o buclă prin arc cu V.P. culoarea anterioară. Continuăm mai departe conform schemei anterioare - 2 V.P., 2 S.N., 2 V.P., 3 S.N., 2 V.P., + 3 S.N. în aceeași buclă. Adică, într-un arc de bucle de aer de culoarea anterioară, ar trebui să avem 2 coloane de 3 S.N.

Astfel, se va dovedi un pătrat care va deveni forma viitoarei carouri. Închidem inelul și continuăm să adăugăm noi culori, tricotând un pătrat în același mod.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat