DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Toaletă în grădină
Ați cumpărat o casă privată sau o casă de vară. Imediat există planuri pentru reconstrucția spațiului și a site-ului în sine pentru a înțelege frumusețea și comoditatea. Aici și construcția băii, foișorul de vară, un mic iaz cu un curent decorativ și o zonă de recreere. Multă muncă în grădină. Nu uitați de facilitățile de pe teritoriul site-ului dvs. Chiar dacă există o toaletă caldă și canalizare centrală într-o casă privată rezidențială sau o casă de vară, o toaletă de vară în grădină nu va fi în afara locului. Și, probabil, este necesar să o construiți la începutul modificărilor mari pe site. Când lucrați la construcția clădirilor fermei sau în grădină, va fi foarte convenabil să folosiți toaleta de vară și să nu alergați în casă de fiecare dată. În gospodărie, majoritatea proprietarilor de case private și căsuțe de vară au resturi de materiale de construcție - cărămizi, scânduri, pietriș etc. Aruncarea lor nu merită, totul va veni la îndemână la fermă. Înainte de a construi o toaletă de vară, trebuie să luați în considerare locul în grădină. Calea către toaletă nu trebuie să fie dificilă din toate colțurile site-ului dvs. și, în același timp, trebuie scoasă din clădirile rezidențiale, o piscină, o zonă de sport și o zonă de recreere. De asemenea, este necesar să vă gândiți la designul și materialele din care veți construi o toaletă. Desigur, puteți construi o toaletă de tip „toaletă” din plăci vechi sau placaj, dar nu este nici modernă, nici frumoasă. Haideți să construim o toaletă astfel încât să arate grozav și să se încadreze în peisajul general al site-ului dvs. Alegând locul de construcție, procedăm la marcaj. Să ne bazăm pe opțiunea toaletelor de vară din blocuri de ciment cu toaletă, alimentare cu apă pentru sezonul cald și electricitate. Este puțin scump, dar va arăta modern și frumos. Selectăm dimensiunile gropii 2 cu 2,5 și adâncimea de 1,5 metri. Partea inferioară a gropii nu este concretizată, iar pereții sunt așezați cu cărămidă roșie, cu goluri între cusăturile din partea inferioară a peretelui. Aceasta se face astfel încât umiditatea în sine să intre în sol. Pe perimetrul superior al pereților gropii așezăm cofraje, lăsând o gaură cu un diametru de 150 mm. pentru spălarea toaletei și 50cm. înapoi pentru trapa cesspool. Punem bare de oțel pe cofraj pentru a consolida podeaua toaletei și turnăm un strat de beton de 10 cm.

se toarnă strat de beton


Betonul se va întări complet în câteva zile. Dacă vremea este caldă și însorită, betonul trebuie udat periodic pentru a preveni fisurarea. Acum răspândim pereții de blocuri de ciment cu grosimea de 12 cm. Sunt folosiți în construcții pentru construcția pereților interiori din case. Mai întâi este necesar să stabiliți nivelul cadrului ușii și să-l fixați cu pivoturi.

întinde pereții

întinde pereții


Dacă doriți, montați cadrul ferestrei pe perete. În partea superioară a pereților instalăm cofrajul și buștenii pentru tavan cu o pantă pentru acoperiș.

pantă pentru acoperiș


După ce sapa de mortar pe partea de sus a pereților se întărește, puteți acoperi acoperișul, iar în interior pentru a bate tavanul cu plastic. Agățăm ușa și instalăm geamul.

închidem e cu o grilă decorativă


În interior, așezăm plăci ceramice pe podea și pe pereți, instalăm toaleta, facem o ieșire în perete și o închidem cu o plasă decorativă.

toaletă de vară


Aducem apă și fire electrice. Particularitatea toaletei de vară este că iarna nu se folosește și conductele și toaleta se pot dezgheța. Trebuie să oprești apa pentru iarnă și să o scurgi din sistem. Prin urmare, este mai bine să conduci conducte metal-plastic prin aer. Trebuie să se instaleze o conductă de eșapament din cabină, astfel încât mirosurile neplăcute să nu pătrundă în toaletă și să se potrivească cu capacul capacului.

toaletă de vară


Pereții interiori ai toaletei pot fi vopsiți pe faianță cu vopsea pe bază de apă, iar exteriorul poate fi decorat cu o piatră decorativă.

decorați cu piatră decorativă


O astfel de toaletă de vară este confortabilă și va arăta frumos în grădina ta.


toaletă de vară
Comentarii (5)
 1. Vyacheslav
  #1 Vyacheslav vizitatori 18 mai 2016 20:24
  15
  Respectul meu Ești bine făcut. Îți voi spune sincer că nu toată lumea va construi așa ceva cu picioarele, dar ești bine.
 2. sinichka-v
  #2 sinichka-v vizitatori 21 februarie 2018 11:22 p.m.
  4
  Arcul jos.
 3. Benjamin
  #3 Benjamin vizitatori 26 iunie 2018 16:02
  1
  Ești un bărbat adevărat!
 4. Invitat Igor
  #4 Invitat Igor vizitatori 20 noiembrie 2018 08:57
  0
  S-a întâmplat mișto! Nici măcar nu am o astfel de țiglă acasă) roși
 5. satpayev baurzhan
  #5 satpayev baurzhan vizitatori 1 august 2019 11:03
  0
  OM REAL!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat