DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Floare de piele placat cu aur
În geanta mea preferată de burgundy, am făcut recent o mică gaură. Ei bine, nu-l aruncați doar pentru că sunt o astfel de mizerie. S-a decis să găsești o bucată de piele în ton, să faci o floare din ea, să decorezi puțin cu aur și să închizi gaura. Apropo, s-a dovedit foarte minunat.

Pentru a face o floare avem nevoie de:
- piele autentica;
- vopsea acrilică pe țesătură (aur și argint);
- foarfece;
- pistol de lipici sau lipici;
- o bucată de spumă;
- pene;
- o lumânare;
- o bucată de carton;
- marker.

Floare de piele

Floare de piele


Pentru început, am decupat 3 forme de carton, care vor fi ulterior petalele unei flori. Am făcut o formă mică, medie și mare.

Floare de piele


Apoi încercuiește aceste petale pe o bucată de piele. Faceți cele mai mari petale cel mai mult. Tot restul, în funcție de cât de luxuriantă este floarea dorită.
Consiliul. Este mai bine să urmăriți petalele cu un marker, pixul desenează bine pe piele doar la început, apoi mingea este înfundată cu o grămadă și stiloul refuză să scrie. (Pe petala din mijloc este clar că am pictat-o ​​tot timpul).

Floare de piele

Floare de piele


În cifre este clar că stiloul a mângâiat bine unele petale și apoi a refuzat să deseneze.

Floare de piele


Toate îngrijite. Nu amestecați grămadă.

Floare de piele


Pe lumânare ardem marginile petalei. Nu lăsați frunza să fie prea îndoită.

Floare de piele


Facem baza florii. Vom lipi petalele pe ea.

Floare de piele


Într-o manieră haotică, lipim petalele. Asigurați-vă că nu există spații între frunze.

Floare de piele

Floare de piele


Când un strat al petalelor este deja lipit, cu un burete le aplicăm vopsea de aur. Cel mai bine este să folosiți acril pe țesătură DECOLA. Nu aplicați vopsea pe întreaga petală. Trebuie doar să te „încurci”. Când lucrați cu acril, cel mai bine este să reglați ziarul sau pânza de ulei pe masă, altfel va fi problematic să spălați vopseaua.

Floare de piele

Floare de piele

Floare de piele


Când sunt lipite petalele mari, începem să lipim cele din mijloc în centru. Lipiți toate frunzele spre centru fără nicio indentare. Din nou, decoram totul cu vopsea aurie. Lipiți ultimul, al treilea rând de petale mici. Frunzele de sus sunt vopsite cu vopsea albă și aurie. Pentru a face acest lucru, utilizați aceeași bucată de spumă.

Floare de piele

Floare de piele

Floare de piele

Floare de piele


Următorul pas trebuie să tăiem din nou un cerc de piele, să-l ungem cu generozitate cu super-lipici și să lipim pene. Nu trebuie să le lipiți peste tot, o puteți face doar pe o parte.

Floare de piele


Ca ultim pas, atașăm o bucată de piele cu pene pe fundul florii și decoram mijlocul florii cu orice buton rotund, placă veche din cizme sau tricouri sau pur și simplu turnăm lipici în mijlocul mărgelelor și lăsăm să se usuce. Toată floarea este gata. Dacă aveți o floare, în care frunzele arată în direcții diferite în timpul tragerii, atunci interiorul fiecărei frunze este abundent măcinat cu lipici PVA și în formă. Când petalele sunt complet uscate, acestea pot fi atașate la pungă.

Floare de piele


Produs finit cu vedere laterală și de sus.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat