DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Pernă pentru verighete
O nuntă este un eveniment atât de uimitor, care îți va rămâne în memorie mulți ani. Și vreau ca totul să fie organizat la cel mai înalt nivel: sala de nunți și mesele, rochia miresei și mașina. Același lucru este valabil și pentru plăcuțele cu inel.

Avantajele creării unei perne pentru inele cu propriile mâini:
Astăzi există o selecție uriașă de diferite accesorii pe piața nunților. Designul lor divers, forma și schema de culori sunt uimitoare. Totuși, pentru o astfel de plăcere, va trebui să plătiți o sumă mare. În plus, o pernă de casă are astfel de avantaje în comparație cu cea achiziționată, cum ar fi: unicitatea (un lucru produs în conformitate cu schița proprie este puțin probabil să se întâlnească la o sărbătoare cu alți nou-născuți); capacitatea de a crea modelul de care aveți nevoie (de multe ori este imposibil să cumpărați un produs care să se potrivească tuturor parametrilor); implementare proprie (crearea unei capodopere atât de mici, vă veți simți ca un adevărat maestru); participarea personală la pregătirea evenimentului. În plus, în perna pentru inele realizate de tine, va fi atât de multă căldură, dragoste și tandrețe încât ceilalți și, bineînțeles, iubitul tău îl vor simți.

materiale
Crearea unui accesoriu de nuntă pentru inele este destul de simplă. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de următoarele materiale:
- material (întindere mai bună a atlasului);
-kruzheva;
Panglici din satin de diferite lățimi;
-sintepon;
- bobina de ață;
-igla;
-Scissors;
-transparent transparent (este mai bine să folosiți un pistol de cristal sau clei).

materiale


Acest set de bază vă permite să creați o pernă destul de delicată. Dacă doriți un rezultat mai elegant, aprovizionați cu strasuri, margele, semi-perle și alte „lucruri mărunte”. Creăm baza produsului. Pentru a coase baza pernei, tăiați un dreptunghi de 18 centimetri lungime și 18 centimetri lățime din țesătură din satin.

pânză

Pernă cu verighete


Deconectați imediat partea. Pentru a împiedica marginile să se încrunte, cântă-le pe foc deschis.În fiecare parte, îndepărtați-vă de margine și trageți. Ca urmare, ar trebui să obțineți un pătrat. Începeți să coaseți suprafețele din față și din spate ale dreptunghiului. Trei părți ar trebui unite și lăsați a patra jumătate neterminată. Dacă lucrați fără utilizarea unei mașini de cusut, este recomandat să faceți o cusătură „înapoi cu un ac”. Astfel, veți obține cusături dense și îngrijite, care nu se vor rupe atunci când sunt deformate. Întoarceți partea rezultată și umpleți-o cu un poliester de umplutură. Pentru a vă asigura că suprafața este uniform umplută, este recomandat să folosiți o singură bucată din acest material, așezându-l cu grijă în colțurile pernei. Coaseți cu atenție incizia rămasă.

Pernă cu verighete

Pernă cu verighete


Seturi de pansament.
Acum ai în mâini baza finisată a pernei. Puteți coase panglici, arcuri, margele sau alte elemente la discreția dvs. Vom merge pe o cale mai dificilă. Dintr-o țesătură cu o nuanță mai deschisă, tăiați un pătrat astfel încât dimensiunea acestuia să difere de bază cu 2-3 centimetri. Aceasta va fi partea din față a pernei, accesibilă pentru ochii nou-casatorilor, pentru oaspeți și pentru obiectivul camerei. Acoperit de margini.Lipiți panglica din satin deasupra pătratului, astfel încât capetele sale să nu fie vizibile. Lipiți dantela în același mod de mai jos. Pentru a da originalitate produsului, faceți o linie în jurul întregului perimetru al feței pătrate, pășind 3-5 mm de fiecare margine. Din panglici din satin lățime de 1 și 0,5 centimetri, faceți două arcuri și lipiți-le în pătratul decorativ. Ultimul pas este să fixați elementul decorat la golul pernei. Pentru ca produsul să pară mai prezentabil, lăsați-l timp de 2-3 ore sub presă. Trebuie doar să plasați inelele pe pernă, trecându-le prin arcuri din satin.

Pernă cu verighete

Pernă cu verighete

Pernă cu verighete
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat