DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Rama foto de la butoanele vechi
Toată lumea acasă are probabil o mulțime de butoane vechi și în acest articol vom explica de ce. Pentru a realiza cadrul în sine, avem nevoie de:
• Carton sau hârtie foarte grea;
• Adeziv (de preferat un moment);
• Creion;
• Conducător. Pentru a decora veți avea nevoie de:
• Butoane (o mulțime de dimensiuni diferite);
• Thermogun;
• Vopsele.

Mai întâi trebuie să vii cu forma cadrului tău. Apoi, după ce ai decis forma și dimensiunea acesteia, trebuie să o desenezi pe hârtie groasă. Îl tăiem și încercuim aceeași formă pe două cartoane diferite. Tăiați-le. Cu toate acestea, trebuie amintit că dacă trebuie să decupați un loc pentru o fotografie în primul carton, atunci nu trebuie să faceți acest lucru în a doua, deoarece din această piesă vom realiza peretele din spate al cadrului nostru, pe care nu ar trebui să existe găuri. Lipim toate părțile împreună, fără să uităm să lăsăm un loc, astfel încât să puteți apoi să introduceți o fotografie (sau fotografii, în funcție de forma cadrului dvs.) și putem presupune că partea principală a pregătirii cadrului este terminată.
Acum treceți la decorare. Pentru o mai mare comoditate, mai întâi ar trebui să pictați întregul cadru, astfel încât dacă acoperiți goluri albe la sfârșit (așa cum se face în fotografii), este posibil să nu se dovedească destul de precis. Apoi continuați la lipirea butoanelor. Primul strat este mai bine să lipiciți butoane mari care vor servi ca fundal pentru cadru. Apoi lipici mai mic. Iar la final, ca o ultimă atingere, puteți adăuga o mulțime de mici, care vă vor ajuta să vă faceți cadrul mai vibrant și mai interesant. Culoare, desigur, alege-ți singur. Pentru ca cadrul să pară mai interesant, ar trebui să alegeți butoane diferite, cu o varietate de decor. Dacă ați lăsat vopsirea cadrului pentru mai târziu, imediat după lipirea butoanelor, puteți începe să pictați toate golurile cu culoarea aleasă. Ultimul pas este crearea unui picior. Adevărat, dacă doriți să nu fie în picioare, ci să stea pe perete, atunci puteți pur și simplu să lipiți mai multe panglici din satin, oferindu-le aspectul unei bucle. Piciorul poate fi construit după cum urmează. Adeziv dintr-un carton (sau din mai multe straturi de hârtie groasă, din moment ce cadrul va cădea pe picior și cu atâtea butoane nu este mic), triunghiul drept și lipirea cadrului până la ipotenuză. Nu uitați să o pictați la final. Dacă forma cadrului este aceeași ca în fotografie, nu uitați să tăiați găuri în partea care este ipotenuză, altfel piciorul dvs. va fi vizibil în față, afectând astfel aspectul cadrului. Și poate pe acest cadru poate fi considerat făcut.
În același mod, puteți aranja nu numai rama, ci și oglinzile și alte elemente din interiorul dvs.

atrage IUBIREA

tăiați iubirea

IUBIRE

lipici butoanele

lipici butoanele

Rama foto
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat