DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Elaborare de epoleți
Puteți arăta întotdeauna frumos și original, fără a fi nevoie să cheltuiți bani pe lucruri scumpe și bijuterii neobișnuite. Bijuterii neobișnuite și originale pentru haine pot fi făcute cu propriile mâini și nu vor părea mai rău decât cele achiziționate. Astăzi, epoleții folosesc vedete și fashioniste de renume din întreaga lume în ținutele lor ingenioase. Pentru a decora neobișnuit un pulover simplu, denim sau sacou din piele, puteți face epoleți cu propriile mâini. Acestea vor fi o completare foarte originală a imaginii.

De ce avem nevoie pentru fabricarea epuletelor:
  • Plute pentru umeri (tampoane).
  • O bucată de țesătură din satin negru.
  • Ace cu un fir negru.
  • Lanțuri subțiri de două culori.
  • Banda decorativă în albastru închis.
  • Accesorii metalice pentru bijuterii: îmbrățișări cu margele, elemente de fixare cu panglici.
  • Orice elemente metalice pentru decorare.
  • Foarfece.


Începem să fabricăm epoleți. În primul rând, trebuie să oferiți umerilor forma potrivită și potrivită pentru noi. Am tăiat umerii cu foarfeca și le-am dat forma unui dreptunghi. Verificăm că sunt aceleași.

necesare fabricării epuletelor


Apoi, luați o bucată de țesătură din satin negru și tăiați două bucăți identice, astfel încât să fie mai mari decât umerii. Înfășurăm umeri cu fiecare bucată de țesătură și îi cosim la mijloc. Încercăm să coaseți strâns, astfel încât indiferent dacă țesătura se întinde, își păstrează forma.

bucata din tesatura din satin negru


Două dreptunghiuri negre sunt gata. Acum că baza este gata, trebuie decorată frumos.

două dreptunghiuri negre


Mai întâi tăiați două bucăți de panglică. O astfel de panglică poate fi achiziționată de la magazinul de țesături și accesorii. Puteți lua o panglică de orice fel și culoare, doar dacă v-a plăcut. Coaseți bucățile tăiate de panglici cu un ac și o ață în mijloc.

Coaseți bucățile tăiate de panglici cu un ac


Acum, pe ambele părți ale panglicilor, coasem pe un singur hugger pentru margele. Mi s-a părut că arată foarte bine aici.

arata destul de bine

coase o îmbrățișare


Mai departe pe colțurile din față ale curelei de umăr atașăm un element de fixare pentru benzi. Sunt bune pentru că se potrivesc perfect și strâns datorită dinților și au un inel de care poți încă atașa ceva. În cazul nostru, am pus două lanțuri pe inele și un băț de metal suplimentar, care arată, de asemenea, bine.

atașăm un element de fixare pentru benzi


Acum rămâne să coase elemente de metal la epoleți. Aveam o formă pătrată. Le-am așezat mai întâi pe curele de umăr, m-am uitat cum va arăta, apoi am cusut-o strâns.

coase elemente metalice la bretele


Puteți coase strâns epoletele gata făcute la un anumit lucru sau le puteți pune pe un știft, apoi puteți elimina epoleții și atașați-le la alte ținute.

Efectuarea epoleților

Epilate de la tine
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat