DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Pulbere de dinți pe ierburi
Toată lumea iubește când dinții și gingiile lor sunt sănătoase, fără plăci, carii, gălăgioase etc. Astăzi, există multe produse de îngrijire dentară și de îngrijire orală, dar putem fi siguri de eficacitatea și siguranța lor? Cel mai bine este să pregătiți un astfel de instrument acasă, veți ști întotdeauna ce conține și ce efect are. Deci, procedăm la fabricarea pudrei de dinți cu efect de albire și antiinflamator.

Ce este necesar pentru acest lucru:
Masina de tocat cafea
Caolin 3 linguri (lut alb).
2 linguri de sare de mare.
1 lingură de lapte praf.

Plante uscate:
Trifoi - 3-4 buc.
Migdale - jumătate.
Un vârf de scorțișoară.

O linguriță de mușețel, salvie, plantan, cimbru, muguri de mesteacăn, busuioc și salcâm arabian, ulei esențial de lămâie.
Compoziția ierburilor poate fi modificată adăugând sau îndepărtând unele dintre ele, totul depinde de ceea ce are nevoie de sănătatea și frumusețea ta.
Argila albă, este un sorbent excelent, curățarea întărește dinții fără a deteriora smalțul dinților și fără a distruge microflora benefică a cavității bucale.
Sarea de mare este o sursă naturală de micro și macro elemente, curățând și dezinfectând ușor dinții și cavitatea bucală.
Praful de lapte este util pentru cariile, plăcile, albirea dinților perfect și ușor.
Cocurile sunt revigorante și dezinfectează, combate durerea, cariile, pulpita perfect.
Piulița de migdale îmbunătățește starea gingiilor și a dinților, reîmprospătează, are proprietăți bactericide. Scorțișoara este un antiseptic excelent, ucide microbii, distruge respirația urâtă. Ierburile rămase sunt de asemenea dezinfectate, hrănite, curățate, ameliorează inflamația, înălbitorul.

pulbere de dinți pe bază de plante


Începem să măcinăm într-o mașină de tocat cafea toate componentele pulberii noastre, desigur, cu excepția laptelui.
După măcinare, setăm întreaga compoziție printr-o strecurătoare fină pentru a obține o textură delicată care să nu rănească smalțul dinților.

pulbere de dinți pe bază de plante


Puteți folosi pulberea prin simpla introducere a unei periuțe de dinți umede în ea sau puteți adăuga câteva picături de ulei esențial de lămâie, o linguriță de glicerină din farmacie sau câteva picături de peroxid de hidrogen, aduceți pasta la consistență și folosiți-o așa folosind o seringă sau o pungă de patiserie pentru depozitare.

pulbere de dinți pe bază de plante


Utilizarea regulată a pulberii naturale va preveni afecțiunile dinților și cavitatea bucală, va albi dinții și va înlătura respirația.

Pudră de dinți DIY pe ierburi
Comentarii (1)
  1. buzilkina89
    #1 buzilkina89 vizitatori 7 august 2017 10:36
    1
    În opinia mea, acesta este cel mai bun lucru care poate fi pentru dinți și gingii. Nici pastele de dinți cunoscute nu sunt egale cu ingredientele naturale.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat