DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Cort pentru animale de companie
Loja cort pentru un animal de companie


Nu este un secret faptul că toate pisicile au obiceiul de a se ascunde în cele mai retrase colțuri ale apartamentului. Uneori, astfel de jocuri ascunzătoare pot cauza o mulțime de probleme proprietarilor, deoarece animalul lor de companie poate începe să muște sârmă sau doar să se blocheze într-unul din aceste locuri. Pentru a evita o astfel de problemă, este necesar să oferiți animalului propriul său colț liniștit și calm. Un astfel de cort este ideal în acest scop. În ea, animalul se va simți retras și protejat. Apropo, într-o astfel de casă poți pune nu numai o pisică, ci și un dihor sau un câine mic.
Pentru fabricație veți avea nevoie de cele mai simple materiale care pot fi găsite cu ușurință acasă sau în garaj:
- carton pentru bază (o cutie de pantofi este potrivită; dimensiunea depinde de mărimea animalului de companie);
- sârmă groasă (puteți lua cuierul vechi de haine pentru haine și să le îndreptați);
- tricou (dimensiunea depinde și de animalul de companie);
- hârtie și bandă obișnuită;
- foarfece;
- fir și ac;

face un cadru


În primul rând, vom realiza cadrul. Pentru a face acest lucru, luați două bucăți de sârmă (40-50 cm fiecare) și îndoiți-le cu un arc. Dacă firul este subțire, luați-l de două ori mai mult și răsuciți în jumătate după cum urmează:

face un cadru


Apoi înfășurați sârma cu bandă de hârtie, acest lucru va ajuta la o durabilitate mai mare. Înfășurați capetele cu atenție, astfel încât animalul să nu fie rănit.

înfășurați firul

înfășurați firul


Acum traversăm arcurile finisate și fixăm în mijloc cu orice bandă.

sârmă cruce la cruce


Pregătirea bazei cortului. Pentru a face acest lucru, puteți lua o bucată plată de carton rezistent sau o cutie de pantofi. Acestea din urmă nu pot fi tăiate complet, dar lăsați părțile laterale, acest lucru va face cadrul mai puternic.

baza cortului


Tăiați mici găuri în colțuri cu foarfece.

face o gaură


Introducem partea superioară a cadrului în ele și îndoim capetele.

conectați-vă cu cadre

curbe


Le fixăm cu atenție cu bandă, asigurându-ne că marginile ascuțite nu se uită la exterior. De asemenea, puteți să fixați fiecare arc lângă latura cutiei.

lipici


Obținem baza cortului nostru. Dimensiunea sa depinde în totalitate de dorința ta și de mărimea animalului de companie.

cadrul este gata


Acum pregătește tricoul. Îndoiți mânecile împreună după cum urmează și fixați-le:

pregătiți țesătura


Puteți încerca să trageți tricoul de pe cadru pentru a verifica dacă acesta este suficient de voluminos. Reglați distanța dintre mâneci, apoi coaseți-le împreună.

Loja cort pentru un animal de companie


O altă opțiune este să lăsați mânecile pe părțile laterale, astfel încât animalul de companie să se poată juca cu ele sau să le folosească ca tunel. Dacă cămașa este prea lungă, tăiați excesul. Din ea, puteți coase mai târziu o pernă mică și o puteți pune în casă.

Loja cort pentru un animal de companie


Acum trageți ușor cămașa de pe cadru. Gulerul va servi ca intrare. Poziționează-l la un nivel, astfel încât să fie confortabil ca animalul să urce în interior, dar sentimentul de intimitate a rămas. Finalizați lucrările prin fixarea arbitrală a tricoului în spate. Pur și simplu îl puteți smulge și lega într-un nod sau puteți coase cu atenție marginile. Nu trebuie întins prea strâns pentru a nu deforma cadrul.

Loja cort pentru un animal de companie


Puneți în interiorul bazei moi și casa de cort pentru animalul dvs. de companie este gata!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat