DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »ABC din pâslă
Hipopotamul din pâslă. După ce am încercat mâna să coase alfabetul din pâslă pentru bebeluș, am decis că experimentul a fost un succes și puteți începe să implementați a doua parte a planului - realizând un alfabet complet. Esența ideii: pentru fiecare literă a alfabetului simțit, coaseți un reprezentant al lumii faunei. Lucrările pregătitoare au început cu căutarea tiparelor, familiarizarea cu nuanțele lucrului la produs și achiziționarea materialelor necesare. Mă grăbesc să-mi împărtășesc întrupările.

Pentru muncă, veți avea nevoie de:
pâslă multicoloră;
firul „ață” în culoarea pâslelor;
modele de reprezentanți ai faunei, care pot fi realizate independent sau pot fi utilizate pe cele pregătite;
holofibra pentru umplerea jucăriilor;
ace, ace, foarfece, un instrument pentru umplerea unui material de umplutură, un stilou cu vârf de pâslă pentru transferul modelelor în pâslă;
margele pentru ochi.
Și, de asemenea, amintiți-vă de cusăturile buclate și ascunse, cusatura pentru etichetarea de cusut, nodul francez, care poate fi folosit pentru a înlocui margele pentru ochi.

Principalele etape de lucru vor fi luate în considerare pe Hippo, simbolizând litera „B”.

ABC din pâslă


Tipărim modelul. Fără imprimantă - nu contează, setăm dimensiunea dorită pe computer și o transferăm de pe ecran pe hârtie subțire, precum hârtie de urmărire. Tăiați detaliile.
Selectăm pâsla și firul culorilor dorite. Arată-ți imaginația, lasă noile jucării ale copiilor tăi să fie luminoase și neobișnuite.

detalii hipopotamice


Stabilim modelele de pâslă cât mai economic posibil, prezentăm conturul.

Piese


Tăiem numărul necesar de piese: 1 - partea superioară a capului - 2 buc., 2 - partea inferioară a capului - 2 buc., 3 - urechile - 2 buc., 4 - corpul - 5 buc., 5 - picioarele - 8 buc., 6 - dinți (din pâslă dură) - 2 buc. Nu aruncați bucăți mici de pâslă, detalii minuscule pot fi tăiate din ele, iar cele foarte mici pot fi folosite atunci când lucrați la un colaj.

noi lucrurile


Coase detaliile cu un buton. Am folosit firul în 6 completări. În primul rând, trunchiul și picioarele, lăsați o zonă mică din fiecare parte a corpului nestricată pentru umplerea cu holofibră.
Când coase detaliile părții superioare a capului, coasem în urechi cu o cusătură pentru etichete. Când lucrați pe partea inferioară a capului, dinți. Urechile trebuie să fie înfășurate puțin spre interior înainte de a fi cusute, apoi vor rămâne fermecător, ca un hipopotam adevărat.

bot


Pe partea inferioară a capului cusem nasturi mici-nări sau le desenăm cu un marker (brodăm, cosim cercuri de pâslă mici). Apoi coase partea inferioară la cusătura orb superior. Coasem mărgele negre - ochi (privim locația din fotografie). Ochii pot fi făcuți și cu ajutorul unui nod francez. Am crezut că nodulii negri nu vor fi vizibili pe partea purpurie închisă a capului, nu există margele negre la îndemână, soțul meu a sugerat să încerce mărgele mici din metal. S-a dovedit grozav.

muschi de hipopotam


Vedere din spate a capului.

portbagaj


Cosim picioarele pe corp într-o manieră asemănătoare cu butonul (în acest fel butoanele cu găuri sunt de obicei cusute) și capul cu o cusătură ascunsă.

ABC din pâslă


Așadar, litera „B” și-a adăugat puțin sensul. Un hipopotam nu poate doar să se întindă pe partea sa, ci și să stea pe cele patru picioare. Rămâne să învățați câteva poezii mici despre animal și litera „B” și puteți începe să distrați jocuri educative cu copilul.

Cine este hipopotam?
Are o burtă mare
Ochii lui sunt mari
Urechi glorioase astfel
Locuiește într-un iaz, -
Acolo își ascunde stomacul.

Meșteșuguri plăcute din pâslă. Vizitați-ne mai des, există multe lucruri interesante înainte!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat