DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Perle de lână din feltru
Astăzi vreau să împărtășesc cu voi secretul mărgelirilor din lână. Feltirea din lână devine un tip din ce în ce mai popular de lucrări cu ac. Eșarfe, eșarfe, cizme de pâslă, rochii, huse pentru documente, flori, figuri, jucării și multe altele sunt confecționate din lână. Una dintre cele mai populare direcții în feling este alegerile de bumbac pentru confecționarea de bijuterii. Vreau să vă prezint una dintre componentele frumoase și elegante ale bijuteriilor moderne. Mai exact, pentru a învăța cum să faceți singur perle elegante pentru un colier, brățară sau cercei. Deci, pentru a obține o mărgea frumoasă avem nevoie de:
- lână merino;
-Film cu cosuri pentru feltare;
-Filting ac;
- Substrat sub ac pentru felting;
- Un bol cu ​​apă fierbinte;
- Săpun sau detergent.

Săpun sau detergent


Să începem. Împărțesc procesul de mărgelire în: uscat și umed. Să începem cu uscatul. Pentru a face acest lucru, așezați bucățile de lână pe film, astfel încât să se formeze ca o plasă.

format ca o plasă


Ie Mai întâi, așezați lâna pe orizontală, apoi pe verticală.

stiva orizontal


La fel faceți câteva rânduri.

faceți mai multe rânduri

faceți mai multe rânduri


După aceasta, dăm cu atenție lânii rezultate forma unei bile.

da forma unei mingi


Apoi punem aerul și balonul ușor rezultat pe substrat.

pune mingea pe substrat


Am o piesă de material care seamănă cu polistirenul ca substrat. După aceea, cu ajutorul unui ac pentru filtrare, sigilăm bila.

compactăm mingea


Facem acest lucru în mod uniform din toate părțile, astfel încât să existe mai puține cute pe margele. După ce bila a scăzut ușor în dimensiune, turnați puțină apă fierbinte în vas, adăugați puțin săpun lichid sau detergent, ca în cazul meu.

adăugați puțin săpun lichid


Întindeți mingea pe peliculă și udați-vă ușor cu apă cu săpun.

ușor umed cu apă cu săpun


Facem acest lucru pentru ca fibrele de lână să se înmoaie și să se adere mai bine unele la altele. Timpul de pâlpire depinde de cum se împrumută lâna în acest proces. Eu personal, cel mai mult îmi place să folosesc lână merino australiană pentru asta. Lâna Semenovskaya ar fi mai potrivită pentru pungile de pâlnie și alte produse dense. Începem să rulăm mingea peste film cu mișcări ușoare. Încercăm să nu apăsăm prea tare, pentru a nu deforma prea mult perla.

deformează și talonul


Adăugăm periodic apă fierbinte pe mărgele, astfel încât stratul să fie cald și suplu. După ce mingea este puțin mai densă, o luăm în mâinile noastre și începem să îi oferim forma unei mărgele cu ambele mâini, apăsând-o deja puțin mai tare și strângând-o. Obținem un astfel de mărgele.

Obținem un astfel de mărgele


După cum vedeți, s-au format cute pe margele, pe care le putem ascunde cu ușurință cu voi. Pentru a face acest lucru, luați un pic de lână merino și rotiți-l în jurul mărgele sale.

se rostogoli în jurul mărgele ei


Udați-vă cu apă fierbinte cu săpun și începeți să o rostogoliți la margele. Pentru a face acest lucru, luăm perla în mâinile noastre și începem să se rostogolească pe film cu mișcări intense până când stratul superior de lână este ferm legat de margele.

nu se sprijină de o perlă

nu se sprijină de o perlă


Apoi o luăm cu ambele mâini și începem să modelăm intens mingea la marginea noastră.

forma bec


După care obținem o mărgele fără o singură fisură, drăguță și îngrijită.
Spălăm mărgele finisată sub apă curentă, continuând să o acoperim și să o compactăm.

continuând să-l îmbrăcăm și să-l compactăm


Și acum, perla noastră este gata.

mărgeaua noastră


După ce a realizat mai multe dintre aceste margele în diferite culori, puteți crea bijuterii exclusiviste pentru designeri.

Margele de pâlnie din lână

margele de lână
Comentarii (2)
 1. Jules
  #1 Jules vizitatori 1 iunie 2015 21:02
  0
  margele simple, dar foarte frumoase vă mulțumesc zâmbet
 2. ale
  #2 ale vizitatori 17 iulie 2015 19:21
  0
  cool: love :: winked :: limba: clipit

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat