DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
În vacanța mare și strălucitoare a Paștelui, vreau să ofer nu numai prăjitură de Paște și un ou pictat, ci și ceva mai durabil care să vă amintească de această sărbătoare. Să încercăm să realizăm un panou frumos și luminos, în tema corespunzătoare.

Pentru aceasta avem nevoie de:
- semifabricat din lemn sau plastic (placaj folosit în acest MK);
- primer acrilic universal, al oricărei companii;
- perii de artă și de lucru de diferite tipuri;
- vopsele acrilice;
- tipărirea unei imagini pe hârtie foto folosind un jet de cerneală sau o imprimantă laser;
- lipici PVA;
- banda de papetărie;
- fișier de papetărie;
- lac acrilic dispersat în apă;
- pata;
- elemente decorative din care să alegi;
- șmirghel fin.

Pentru a începe să lucrați cu piesa de prelucrat, este necesar să eliberați spațiul de lucru de tot ceea ce este de prisos. Apoi, este necesar să prelucrați piesa de prelucrat - ștergeți toate bavurile și neregulile din ea. În mod ideal, pot fi foarte puțini dintre ei. În plus, este necesar să aplicați alternativ solul pe panoul sandwiched pe ambele părți.

aplica sol


Stratul de sol ar trebui să acopere complet piesa fără goluri, în caz contrar, secțiuni de lemn gol vor fi vizibile prin imprimare. Acum îl puteți lăsa la uscat și, dacă doriți, accelerați acest proces folosind un uscător de păr.

Stratul de sol


Pentru a nu pierde timpul în timp ce solul se usucă, merită să faci imprimare. Acesta trebuie să fie aplicat cu atenție pe piesa de prelucrat pentru a determina locul corect.

atașați la gol

frânt de lipici


După aceea, trebuie să subtiați imprimarea într-un mod convenabil. Cel mai simplu dintre ele este utilizarea benzii adezive. Acesta este lipit de partea curată a foii și straturile suplimentare sunt îndepărtate cu atenție, făcând imprimarea cât mai subțire. Până la următoarea etapă, desenul pregătit este așezat cu fața în jos pe fișierul de papetărie și acoperit cu grijă cu lipici PVA. Trebuie, de asemenea, aplicat pe partea selectată a piesei. Acum trebuie să conectați zonele lipite de pe tipar și placaj, fără a îndepărta fișierul clerical.

alăturați secțiunile lipite


După o andocare reușită, toate bulele de aer trebuie expulzate. Prin urmare, la început, tipărirea este netezită cu mâinile printr-un fișier, iar apoi este utilizat un role sau o riglă de cauciuc în acest scop. Numai după aceea, puteți elimina fișierul, ținând imaginea pentru a nu-l muta. Marginile piesei de prelucrat trebuie prelucrate din hârtie în exces, mergând de-a lungul lor cu șmirghel.

manevrați excesul de hârtie


Apoi, lăsați viitorul panou singur, până când lipiciul se întărește. Următoarea este cea mai subțire și cea mai creativă etapă a întregului MK - pictura tipăritului. Perii, vopselele și imaginația sunt utile aici.

podrisovki de imprimare


Este întotdeauna necesar să începeți de jos. În primul rând, această parte a panoului este vopsită cu culoarea naturală a lunii.

pictat în culoare naturală


Apoi, trebuie să ridicați vopselele cât mai aproape de original și să aplicați unde mici într-o manieră haotică. Puteți accesa tipăritul, ceea ce reduce diferențele de decorare.

du-te și tipărește

du-te și tipărește


Spațiul liber din stânga ar trebui să fie vopsit în verde și să încercați să imitați copacii.

desenați un cer albastru


Deasupra trebuie să desenați un cer albastru și nori.

desenați un cer albastru

lăsați-l


În final, rămâne să evaluați vederea generală a panoului și să lucrați prin toate detaliile rămase. Apoi acoperiți-l cu lac pe mai multe straturi, uscându-l complet pe fiecare anterior.

acoperiți cu pata


De asemenea, partea inversă trebuie înnobilată. De exemplu, acoperiți cu o pată de o nuanță potrivită.

repetați operația cu lac


Apoi repetați operația cu lac. Și după ce s-a uscat complet, completați panoul cu orice elemente decorative.

Panou de Paște
Comentarii (1)
  1. Alice
    #1 Alice vizitatori 11 aprilie 2015 21:35
    0
    clipit [culoare = # FF0000] [/ culoare] rece

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat