DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Maimuta din colantii copiilor
Coase de jucării pentru copiii dvs. este o activitate foarte interesantă. Copilul va aprecia întotdeauna eforturile tale și va fi fericit să se joace cu o jucărie nouă.
Pentru a face o jucărie avem nevoie de:
  • Colanți monofonici pentru copii.
  • Foarfece mari.
  • Sintepon sau alt material de umplutură.
  • O bucată de cretă.
  • Acul.
  • Fir albastru sau negru.
  • Ac lung de tricotat.
  • Conturul tesaturii argintii.
  • Două butoane în negru sau orice altă culoare.


Luăm colanți pentru copii. Puteți lua dresuri noi, dar am luat micile dresuri ale copiilor noștri. Foarfecele au tăiat un cap aproximativ pe genunchi. Acesta va fi torsul și picioarele jucăriei noastre în viitor.

Luăm colanți pentru copii


Ia o bucată de colanți tăiați și aliniați-o bine, astfel încât călcâiul să rămână în urmă. În continuare, trageți cu cretă în mijlocul benzii, pentru ca mai târziu să obținem aceleași picioare. Tăiați dresurile în jumătate cu foarfeca, dar nu până la capăt, dar așa cum se arată în fotografie, lăsați puțin spațiu pentru tors. Pentru ca picioarele maimuței să nu fie pătrate, ci rotunjite, este necesar să tăiați marginile colanților cu foarfece.

Foarfecele tăiate pe jumătate


Acum tăiem acul și începem să coase picioarele viitoarei maimuțe. Coase este necesară foarte strâns, astfel încât firul să nu se rupă și umplutura să nu iasă din jucărie în viitor. Deci, corpul este cusut, îl întoarcem. Acum îl puteți umple cu poliester captusit. Puteți lua orice alt umplutură pentru umplutură. Chiar iarba uscată, iar apoi jucăria va avea o aromă bună și plăcută.

umple umplutura


Pentru a împinge umplutura în picioare, am folosit un ac de tricotat, dar puteți lua orice creion sau stilou lung. Când corpul jucăriei este bine împachetat cu umplutură, acesta trebuie cusut.

bine împachetat cu umplutură


În continuare, începem să tăiem alte părți ale jucăriei. Egalizăm al doilea galosh la chilot și tăiem urechile din ea, iar călcâiul va fi fața maimuței. Coase, răsucim pătratele mici din care vom face urechile, apoi le umplem destul de mult cu un tampon de umplutură și coasem jucăriile la aceeași distanță cu acul până la corp.

hai să tăiem alte părți

hai să tăiem alte părți


Acum luăm bucata tăiată de călcâie, o împăturim și o împletim la mijloc. Apoi, prin orificiul care nu este cusut, umplem botul cu un iernar sintetic și coase complet. Apoi, atașează botul la corpul maimuței și coase-l pe ambele părți.

umplem cu poliester captusit


Aici, mai departe de chilot, am tăiat două dungi identice, dar nu lungi - acestea vor fi mâinile maimuței. Procedăm la fel ca și cu picioarele - mai întâi coasem, apoi îl umplem cu un poliester de umplutură și îl coasem la corp.

hai să tăiem alte părți


Se pare că o maimuță este gata, dar cum va fi fără haine? Dintr-un tricou vechi, am tăiat un pătrat mic de țesătură. Ea a desenat conturul unui tricou care să se potrivească jucăriei mele. Am tăiat și am cusut un tricou mic roz pentru o maimuță.

tăiați un pătrat mic


De la țesătură la mazăre, am cusut pantaloni pentru ea. Pentru a face acest lucru, am desenat și un contur al pantalonilor pe o bucată de țesătură, i-am tăiat și am cusut. Pantalonii din curea mea s-au dovedit a fi largi. Așa că, după ce le-am pus pe o maimuță, am cusut pantaloni la o jucărie în curea și în picioare.

pantaloni


Atunci am vrut să-i fac o pălărie și șosete pentru ea. Am luat fire subțiri multicolore și am croșetat, tricotând într-un cerc, am tricotat o pălărie la o maimuță. Ea a tricotat șosete pe același principiu.Am pus pe jucărie toate articolele de îmbrăcăminte asociate și le-am cusut bine, astfel încât să nu plece.

pălărie și șosete

pălărie și șosete


Rămâne doar să desenați un contur pe nasul și gura maimuței. Și asta este, îi poți oferi copilului tău să se joace cu o jucărie nouă.

Maimuță din colanți pentru copii
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat