DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Cadru foto din țesătură și cochilii
Este puțin probabil să cunoști o persoană care nu-i place marea. Și nu contează, ci cel care merge în mod regulat în stațiuni, a fost acolo cel puțin o dată în viața lui, sau doar visează valuri calde și nisip auriu sub picioare. Ce este adus acasă de la mare? Suveniruri, bronz bronz, cochilii de pe coastă și, desigur, amintiri de neuitat ale restului în numeroase fotografii. Și astfel încât să se încălzească constant cu căldura solară chiar și pe timp de iarnă, este suficient să alegi una dintre cele mai strălucitoare și să o așezi într-un cadru format din scoici colectate pe plajă cu propria ta mână.

Deci, de ce veți avea nevoie pentru a crea un cadru foto original pentru coajă de coajă?
1. Trei suspensii metalice pentru profilul metalic pentru cadrul cu suport.
2. Carton gros, puteți dintr-o cutie obișnuită pentru a face o bază.
3. O clapă de țesătură cu un imprimeu marin sau ca o vestă.
4. Cochilii de diferite forme și dimensiuni după cum aveți.
5. O pagină cu un film dintr-un album vechi pentru a insera o fotografie.
6. O bucată de folie și carton de grosime medie pentru a realiza o ancoră.
7. Margele, flori mici decorative, arcuri - cu asta doriți să decorați compoziția.
Dacă aveți toate acestea în gospodărie, găsiți instrumentele necesare pentru lucru - foarfece, un ac cu un fir, un stilou sau un creion, precum și lipici PVA. Nimic altceva decât creativitate și perseverență, nu ai nevoie. Prin urmare, puteți trece imediat la o acțiune plăcută cu ac.
Luați suspensiile metalice care rămân adesea după reparații folosind gips-carton. Dacă nu știi ce este, întreabă-l pe soțul tău, el te va ajuta. În lipsa unor astfel de piese, le puteți cumpăra ieftin la cel mai apropiat magazin de hardware. Din aceste șine se face cam același cadru ca în fotografie.

Luați pandantivele metalice


Puteți experimenta și veni cu ceva propriu. Se îndoaie foarte ușor chiar și cu mâinile, dar pentru ca structura să se dovedească solidă, este indicat să strângeți bine cleștele la joncțiunea stâlpilor laterali și a despărțirii. Din țesătură, tăiați mai multe benzi lungi de până la zece centimetri lățime.

tăiați câteva fâșii lungi


Înfășurați bine rama metalică cu aceste lambouri, astfel încât să o ascundă complet, lăsând doar partea din spate a suportului. Când un clap se termină, fixați-l cu mai multe cusături folosind un ac și o ață, apoi apucați-l pe următorul și continuați până când obțineți ceea ce doriți.

vânturați-vă rama metalică


Dintr-un carton tăiați un dreptunghi sau un pătrat puțin mai larg și mai înalt, cu aproximativ cinci centimetri decât cadrul realizat. Dar nu neapărat, în acest caz, orice formă este permisă, chiar și asimetrică. Faceți o gaură potrivită pentru fotografia din cartonul gol. Ar trebui să fie mai mic decât fotografia în sine.

tăiați un dreptunghi sau un pătrat


Pe partea din spate a cartonului, atașați un buzunar pentru poză, care poate fi luat dintr-un album foto inutil. Puneți-l pe lipici și, pentru fiabilitate, ocoliți marginile cu bandă. Dacă nu există un buzunar cu un film, faceți-l din hârtie simplă, dar în acest caz fotografia nu va fi protejată de praf.

fixați buzunarul


Ungeți cartonul cu multă lipici pe partea din față, aplecați ușor cadrul acoperit cu o cârpă, apăsați și așezați-vă sub presă timp de o jumătate de oră. Când se lipesc împreună, puteți începe decorarea.

puteți începe să decorați


Desenați o ancoră pe carton, tăiați-o, transferați același model pe folie, puteți folosi un pachet de țigări și tăiați-l și pe acesta. Lipiți-le împreună.

Desenați o ancoră pe carton


Puneți ancora oriunde în cadru, de preferință în partea de jos. Stabiliți scoicile pentru a alege cele mai frumoase și înțelegeți aproximativ ce veți face cu ele.

Puneți ancora oriunde în cadru.


Este important ca scoicile să fie uscate, altfel nu se vor lipi.Creați o împrăștiere modelată din ele acoperind din abundență suprafețele de carton și material din cadrul viitorului cadru.

Puneți ancora oriunde în cadru.


Pentru ca acestea să se lipească ferm și repede, atunci când sunt așezate pe carton, aplicați un strat de PVA pe el și pentru fixarea pe țesătură - scoici de frotiu.

modelat placer


Când vă place poza, vă puteți opri. Sau luați mărgelele, mărgelele sau florile suplimentare disponibile în casă și completați compoziția. Dacă le folosești puțin și cu gust, cadrul se va dovedi a fi foarte eficient și neobișnuit. În orice caz, nimeni nu va avea un astfel de decor în afară de tine, iar o fotografie de vacanță într-un cadru exclusivist realizat de tine însuți îți va decora casa, o va umple de confort și te va încânta cu emoții plăcute.

Cadru foto din țesătură și coajă de mare
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat