DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Cadou de nunta dulce
Sărbătorile de nuntă nu pot fi închipuite fără florile și suvenirurile magnifice pe care oaspeții le prezintă nou-casatorilor. Gândindu-mă la călătoria la nunta oamenilor foarte apropiați de mine, am vrut să fac un original un cadou fă-o singur. Mi-a plăcut foarte mult ideea creării unei compoziții florale din hârtie ondulată și dulciuri. Pentru a da un buchet dulce de eleganță de nuntă, mi-am completat creația cu o statuetă a casatorilor și mini-ciocolatelor sub formă de bancnote. Astfel, darul simboliza dorința unei vieți dulci și prospere pentru un cuplu tânăr. Îți voi povesti despre metoda de a face un coș de flori din dulciuri.

Pentru a lucra, trebuie să achiziționați următoarele materiale:
-Candy: trufe în ambalaje strălucitoare și mini-bomboane cu copertine sub formă de bancnote;
- hârtie ondulată în două culori: alb și roz;
- coș de răchită cu mâner;
- figurină de nuntă;
- bandă transparentă și cu două fețe;
- scobitori;
- o panglică subțire pentru ambalarea cadourilor;
- spumă;
- film transparent;
- fire;
- hârtie albă și verde;
- frunze verzi de plastic.

urmatoarele materiale

urmatoarele materiale

urmatoarele materiale

urmatoarele materiale

urmatoarele materiale

urmatoarele materiale

urmatoarele materiale

urmatoarele materiale


Realizarea unui buchet ar trebui să înceapă cu implementarea florilor.
Dintr-o folie de plastic transparentă, tăiem un pătrat de 10 * 10 cm. În centrul său așezăm trufe de ciocolată (Puteți lua orice dulciuri, arată foarte bine într-un buchet de dulciuri într-o folie în formă de con sau rotund).

Realizarea unui buchet


Luăm o scobitoare, așezăm capătul său în centrul bomboanelor și răsucim marginile filmului.

Luați o scobitoare


O rezolvăm cu bandă.

Luați o scobitoare


Realizăm petale de flori din două benzi de hârtie ondulată. (Lățime bandă 4-5cm, lungime 18-20 cm).

Cadou de nunta dulce


Îndoiți fiecare bandă de hârtie în 5 adaosuri. La o distanță de 3-3,5 cm de margine, tăiați un semicerc. Se dovedește un gol pentru 5 petale.

Cadou de nunta dulce


În continuare, petalele trebuie să fie modelate. Folosirea hârtiei ondulate permite florilor să arate foarte natural. Hârtia ține o formă care rezultă din ușoară deformare. Îndoiți partea inferioară a benzii de hârtie cu degetele spre interior și îndoiți partea superioară cu foarfeca spre exterior.

Cadou de nunta dulce


Înfășurați strâns primul strat de petale în jurul bomboanei și atașați-l la baza florii (joncțiunea trufei și scobitoarea), apoi fixați-o în siguranță cu fire.

Cadou de nunta dulce


Ar trebui să obții un mugure pe jumătate deschis.

Cadou de nunta dulce


Avem cel mai al doilea strat de hârtie mai liber pentru a da o splendoare mai mare.

Cadou de nunta dulce


De asemenea, fixăm cu fire și lipici deasupra cu bandă.

Cadou de nunta dulce


Din hârtie verde, tăiați o fâșie mică. Acesta trebuie să acopere locul de atașare a petalelor. Floarea devine o cană verde. Este atașat cu bandă.

Cadou de nunta dulce


Rezultatul este un trandafir luxuriant.

Cadou de nunta dulce

Cadou de nunta dulce


Câte flori de făcut depinde de mărimea coșului. Pentru coșul meu de nuntă, a fost nevoie de 11. Unele dintre culori sunt realizate din hârtie roz, altele din alb. După ce toate florile sunt făcute, puteți continua la formarea compoziției. În partea de jos a coșului de răchită, instalăm o bucată dreptunghiulară de spumă. Alegerea polistirenului se datorează capacității sale de a-și păstra forma și moliciunea, ceea ce va repara cu ușurință tulpinile scobitorilor în poziția corectă. Dreptunghiul trebuie să se potrivească clar ca dimensiune și să fie cu 2-3 cm sub înălțimea coșului. Fixați în partea de jos prin ambalarea benzilor.

Cadou de nunta dulce


Decalul rămas între spumă și marginile coșului este bine umplut cu hârtie albă. Centrul și marginea împletită sunt lipite cu bandă dublă.

Cadou de nunta dulce


O figurină este plasată pe banda din centru și pe margine sunt așezate mini-ciocolată.

Cadou de nunta dulce


Puteți decora mânerul coșului cu bandă de ambalare și lega mici arcuri în jurul marginilor.
Umplem coșul cu trandafiri bomboane pregătiți, alternând roz și alb. Cu un unghi ușor, lipim tulpinile de lemn în baza de spumă. Umplem micile goluri dintre flori cu ramuri verzi. Am avut un plastic subțire care s-a ondulat bine (s-a dovedit ceva similar cu un liant). În general, pot fi utilizate orice pliante. De asemenea, dacă doriți, puteți decora trandafirii cu margele sau strasuri, fixate pe lipici cu uscare rapidă.

Cadou de nunta dulce

Cadou de nunta dulce

Cadou de nunta dulce

Cadou dulce

Cadou dulce


Un astfel de cadou floral cu bomboane originale îi va surprinde plăcut pe cei nou-născuți. Cel mai important, lucrurile făcute de la tine aduc sinceritate și căldură.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat