DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Săpunul cret
Săpunul realizat manual este o modalitate excelentă de a arăta imaginația, imaginația și a uimi pe ceilalți prin lucrări magnifice. Chiar dacă nu știți să desenați, să sculptați, să tricotați, în general - pentru a face lucrări cu ac, puteți face totuși săpun excelent. Principalul lucru este să știi să faci acest lucru și să pregătești tot ce este necesar pentru acest lucru. Uleiul esențial Ylang-ylang conferă spumei de săpun o aromă dulce și fermecătoare care poate da o senzație de euforie ușoară. Se adaugă la multe parfumuri. Aroma ylang-ylang-ului ajută la relaxare, îmbunătățirea stării de spirit și creează un sentiment de fericire.
Pentru a face trei bare cu un săpun frumos, cu miros de ylang-ylang și bucle drăguțe, veți avea nevoie de:

vei avea nevoie


 • Baza de săpun alb
 • Baza transparentă de săpun
 • Vopsea portocalie
 • Ulei esențial Ylang Ylang
 • Alcool în spray
 • Mucegai pentru umplere
 • Cupa de plastic (nu trebuie confundat cu plasticul) și un băț din plastic sau din lemn
 • Cuțit figurat

Pentru început, vom realiza așa-numitele „bucle”. Există două moduri de a le face, cele mai simple: grătar o bază albă pe o răzătoare grosieră. Dar nu ca să freci un morcov, ci să ții o bară de săpun de sus în jos pe toată lungimea răzătoarei, astfel încât buclele să se dovedească mai autentice. Al doilea mod este de a le răzui cu grijă cu un cuțit. Puneți jetoanele rezultate într-o matriță, astfel încât întregul fund să fie acoperit. Forma folosită aici este un recipient alimentar obișnuit.

recipient pentru alimente


În continuare, continuați la fabricarea umpluturii. Tăiați baza transparentă în cuburi și pliați într-un pahar.

zaruri


Pune cuptorul cu microunde la putere medie și pune un pahar cu cel principal în centrul său. La fiecare 20-30 de secunde de topire, deschideți ușa pentru a verifica starea bazei și agitați-o periodic. Atenție: nu lăsați baza să fiarbă, altfel săpunul își va pierde proprietățile hidratante. Este mai bine dacă baza este lăsată bucăți topite. Se topesc complet când agită baza cu un băț. Adăugați câteva picături de ulei la baza topită pentru a da săpunul proprietăți cosmetice și o aromă seducătoare. Urmează colorantul. Doar câteva picături de colorant sunt suficiente. Cu toate acestea, reglați singur intensitatea culorii, adăugând treptat o picătură de colorant.

pahar cu principalul


Este timpul să începeți să turnați formularul. Înainte de a turna chipsuri albe cu o bază portocalie, trebuie stropit complet cu alcool. În caz contrar, se poate dovedi că baza „nu se prinde” cu bucle și vor cădea. E în regulă dacă prima dată nu ai avut baza să completezi întregul volum al formularului. În acest caz, repetați procesul de topire în cuptorul cu microunde, adăugând colorant și ulei esențial. Înainte de a turna cel de-al doilea strat de umplutură, nu uitați să folosiți alcool.

adăugând o picătură de colorant


Timpul de solidificare a săpunului - în funcție de grosimea stratului. Cu cât este mai subțire, cu atât se va întări mai repede. Nu puneți mucegaiul la frigider, lăsați-l să înghețe la temperatura camerei. Săpunul finit este îndepărtat foarte ușor.

începeți să completați formularul


Stratul rezultat poate fi tăiat în cuburi sau pătrate - la discreția dumneavoastră. Forma dreptunghiurilor va fi convenabilă și frumoasă.

tăiate în felii

Săpun cret
Comentarii (1)
 1. Catherine
  #1 Catherine vizitatori 29 august 2017 05:42
  0
  Săpunul realizat manual a fost mult timp unul dintre cele mai dorite cadouri. Mă interesează de mult cum să o fac corect, articolul spune că este accesibil și detaliat, așa că cred că voi încerca să fac un astfel de săpun creț în curând!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat