DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Inele de șervețel DIY
Când ne pregătim pentru sosirea oaspeților, vrem întotdeauna să le oferim o primire călduroasă. Așa că vreau să surprind oamenii apropiați nu numai cu mâncarea delicioasă, ci și cu setarea originală a mesei. Gazdele scot cele mai frumoase feluri de mâncare, își pregătesc mâncărurile semnate și încearcă pe cât posibil să ofere serii o atmosferă festivă. Este familiar? Atunci, dacă tu, ca mine, îți place să surprinzi oaspeții, atunci acest atelier îți poate fi util. Astăzi îți voi arăta cum poți oferi mesei luminozitate și rafinament. Vom realiza inele de șervețel - un mic atribut al unei mese festive care vă vor decora mult seara și vor face masa cu adevărat elegantă.

Inele de șervețel


Sunteți gata să începeți?
Vom pregăti instrumentele și articolele necesare:
- tub de carton
- tesatura din satin
- lipici
- dantelă
- creion
- domnitor
- foarfece
- fire
- ac
- margele
- panglici pentru decor

instrumente și articole necesare


Mai întâi trebuie să determinați lățimea inelului. Totul depinde de dorința ta, lățimea poate fi de la 3 la 6-7 cm. Voi face 5 cm. Măsurăm cu o riglă 5 cm și tăiem inelul. Va fi mai convenabil să îl tai cu un cuțit, dar l-am tăiat cu foarfeca.

Tăiați


Măsurăm o bucată de atlas cu o lungime egală cu circumferința inelului + 5 mm pentru alocare și cu o lățime de două ori lățimea inelului.

Măsurăm o bucată de atlas


Moment de cristal de lipici Lipesc o margine a satinului din interiorul inelului. Acest lucru este puțin incomod de făcut, dar ai răbdare și lipeste materialul în mod uniform. În loc de clei Moment puteți lua un pistol siliconic. Acestea fiind spuse, cui este convenabil.

lipici uniform materialul


Apoi lipesteți ușor a doua margine a țesăturii spre interiorul inelului. Dacă cusătura nu este foarte îngrijită, puteți lipi banda deasupra. Dar este opțional. Nu fac asta. Iată un mic inel care s-a întâmplat.

bandă de lipit


Masuram dantela. Lățimea sa este de 5 cm, asta este exact ceea ce am nevoie, lungimea este egală cu circumferința inelului + 5 mm pentru alocație.

Masuram dantela


Aplic lipici pe marginile inelului pe partea din față și lipesc ușor dantela.

lipici ușor dantela


Acum trebuie să închidem cusătura din dantelă. Pentru a face acest lucru, facem un arc din panglici. Am un atlas de culoare ciocolată, așa că voi lua panglica de ciocolată și cremă. Măsurăm o bucată de bandă colorată cu ciocolată, egală cu 10 cm lungime. Îndoim banda pe jumătate, măsurăm mijlocul și lipim capetele benzii la pliul benzii.

lipici capetele benzii


Procedăm la fel cu panglică de culoare crem, dar o măsurăm cu 2 cm mai scurtă, astfel încât arcul să fie mai mic.

arc


Lipim arcul alb pe maro și cosim perla cu fire. Iată arcul terminat.

gata gata


Lipiți arcul de-a lungul joncțiunii dantelelor de pe inel. Inelul este gata, vedere laterală.

Lipiți arcul de-a lungul


Opțiunile de servire pot fi foarte multe. Iată 2 dintre ele.

Opțiuni de servire

Opțiuni de servire


Da, și pot exista multe opțiuni pentru realizarea inelelor singure. Totul depinde de ceea ce găsiți în pubele acasă. De exemplu, inele realizate după același principiu descris în clasa de master, dar folosind diferite dantele și arcuri contrastante. Lățimea inelelor este de 4 și 3 cm.

Lățimea inelului


Aceste inele sunt, de asemenea, lipite cu dantelă, dar de textură diferită. Sub inelul de dantelă este lipit cu panglici.

lipit cu dantelă


Iată un inel lipit cu 2 rânduri de dantelă. Mi se pare că arată foarte elegant, mai ales dacă aveți o față de masă din dantelă.

arata foarte elegant


Iată un inel îngust pe un șervețel, lățimea inelului este de 3 cm.

Inele de șervețel


Inele lipite cu panglici și dantelă pe partea de sus, lățimea inelului de 3 cm.

Inele de șervețel


Contrastul diferitelor panglici în culoare și textură.

Inele de șervețel


Și în final, inele lipite cu satin și panglici.

Inele de șervețel


Aceste inele vă vor ajuta, de asemenea, cu petreceri stilizate. Pot fi realizate într-o schemă de culori și nu se limitează la panglici. Totul depinde de imaginația ta!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat