DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Pisica din pâslă
Pentru a coase o pisică atât de drăguță, ai nevoie de destul de multe materiale și timp. Obțineți un suvenir frumos un cadou la prieteni sau ca un breloc sau o geantă pentru persoana iubită. Modelul poate fi mărit și coase o pernă de pisică.

materiale


materiale:
• Model de hârtie.
• Densitate medie de pâslă, în acest caz, jumătate din foaia A4 este suficientă.
• Firele se apropie de culoare cu pâslă.
• Pen-tip-felt (cretă sau săpun) pentru a transfera tiparele la pâslă.
• Acul.
• Umplutură (iarnă sintetică, iarnă sintetică, vată sau bumbacuri
• Foarfece.
• Ochi gata și nas (în absența ochilor gata - bucăți de alb (bej deschis) și pâslă neagră, 2 margele negre).
• Adeziv universal (cum ar fi un dragon).

Felul pentru a face o jucărie moale a fost ales pentru că este moale, destul de dens, marginile sale nu stropesc la tăiere și există o selecție uriașă de culori și nuanțe. De asemenea, pentru jucării moi, în special de dimensiuni mari, fleece este potrivit.
Așa că hai să începem.

Tăiați un model de hârtie


Tăiați un model de hârtie.

Tăiați un model de hârtie

Încercuiește modelul


Puneți pâsla pe o suprafață plană. Încercuiește modelul de-a lungul conturului în imagine directă și oglindă.

Tăiați două părți


Tăiați două părți.

Tăiați două părți

Tăiați două părți


Îndoiți părțile cu partea din față spre interior, coaseți-le împreună. Puteți folosi cusături de mașină sau cusut manual. Cea mai utilizată cusătură de mână este din nou cu un ac. Cusătura trebuie așezată la cel puțin 3 mm de marginea părții. Puteți cusă jucăria din față pentru a nu o transforma în viitor, atunci merită să folosiți fire de contrast și să coaseți cu o cusătură de buclă.

Adăugați detalii

Adăugați detalii


Coaseți pe conturul jucăriei, fără a uita să lăsați partea ne-cusută prin care va fi posibil să întoarceți jucăria cusută pe partea din față.

Coaseți pe conturul jucăriei


Dacă este necesar, întoarceți-vă ușor, folosiți un stick cu capăt contondent (creion sau stilou fără tija) În această etapă, în absența ochilor și nasului gata, tăiați cercurile pentru ochii din pâslă albă (bej deschis), coaseți pupilele din margele negre și tăiați nasul din pâslă neagră. Coaseți pe ochi și nas înainte de a umple jucăriile.

umple


Pentru a da volum pisicii, este necesar să luați o umplutură moale, cum ar fi iernierul sintetic, iernierul sintetic, în cazuri extreme, vata de bumbac, puteți folosi garnituri de țesut moale. Folosind un băț cu capăt rotund, distribuiți uniform umplutura peste jucărie, acordând atenție cozii și picioarelor. Gradul de umplere este determinat vizual, ambalajul prea strâns poate deteriora cusăturile.

coase o gaură


După ce toată umplutura este plasată în jucărie, ar trebui să coase gaura cu cusături îngrijite din exterior.

Atașați ochii și nasul finite


Atașați ochii și nasul gata, dacă este necesar, corectați-i poziția înainte de lipire. Adeziv cu adeziv universal potrivit pentru lipirea țesăturilor și a altor materiale (de exemplu Dragon).

Pisica de suvenir din pâslă


Pentru a decora pisica finită, puteți utiliza arcuri din panglici, pălării sau plăci de nume. În acest caz, pisica tocmai s-a confundat în panglică verde.
P.S. Jucăria este destul de simplă de fabricat și poate fi făcută împreună cu copii de 5-6 ani. Creativitatea comună aduce bucurie în comunicare, dezvoltă perseverență și abilități de lucru.Iar rezultatul este o frumoasă jucărie moale strălucitoare, valoroasă prin faptul că este făcută de propriile mâini, o particulă a sufletului este încorporată.

Pisica de suvenir din pâslă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat