DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Cum să scurtați blugii
Adesea cumpărăm pantaloni, inclusiv blugi, a căror lungime este mult mai lungă decât este necesar. Pentru a scurta pantalonii, puteți contacta atelierul, dar astăzi vă vom arăta cum să o faceți singuri, deoarece procesul de scurtare a pantalonilor nu este deosebit de dificil.
Pentru a scurta pantalonii la lungimea dorită, trebuie mai întâi să-i măsurați. Marcați lungimea dorită cu creioane sau pini cu un cap. Puteți întreba cum să marcați lungimea corectă? O fac astfel: îl rog pe cel care scurtează pantalonii să se deplaseze mai întâi în ei, să meargă în așa fel încât să stea pe persoană într-un mod care i se potrivește, apoi din spate pe fiecare picior fixez pinii de 2 - 3 mm deasupra podelei, astfel încât picioarele nu atingea podeaua. În fața piciorului, nu poți ciupi.

Cum să scurtați blugii


Măsurăm 2 cm de la ace și tăiem excesul de țesătură de la piciorul blugilor, mai întâi din spate, apoi din față, ținând cont de faptul că vom face pantalonii cu 3-4 mm mai mici în față.

Cum să scurtați blugii


Îndoiți țesătura în interior de două ori, făcând un basting - prima dată după plierea de 0,5 cm, a doua oară - după plierea de 2 cm.

Cum să scurtați blugii

Cum să scurtați blugii


La o distanță de 1,5 cm de marginea produsului, dăm o linie.

Cum să scurtați blugii


Pentru a fixa firele pentru a evita deschiderea cusăturii, puteți lega prin cusătură înapoi 2 cm sau puteți întinde toate firele pe o parte și legați un nod.

Cum să scurtați blugii

Cum să scurtați blugii


La o distanță de 2 mm față de prima linie, puteți da a doua linie și aburi pantalonii. După cum vedeți, nimic complicat.

Cum să scurtați blugii
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat