DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Murale neobișnuite pe perete
mural neobișnuit pe perete


Lista materialelor necesare:
- O foaie de hârtie.

Este mai bine să folosiți hârtie groasă, care nu va emite apă, puteți lua carton în loc de hârtie. Formatul foii este absolut orice, totul depinde de dorințele dvs., am pictat pe o foaie în format A3.

- Vopsele. Gouache este de preferat, deoarece atunci când se desenează cu guașă, este necesară mai puțină apă decât pentru acuarelă, respectiv, iar hârtia se va deforma mai puțin.
- perie
- Un borcan sau un pahar cu apă
- bandă de hârtie
- creion
- marker negru
- O foaie mică pentru o schiță.

Lista materialelor necesare


Acum să trecem la treabă. La început vom face o schiță a viitorului panou. Modelul poate fi absolut orice, dar principalul lucru este că în fiecare dintre cele trei părți se poate urmări ceva comun, fie că este un mod similar de pictură, un singur motiv sau un element care se repetă.

schita viitorului panou


Apoi, pregătiți fundalul pentru tiparele planificate. Să începem prin a atașa o foaie de hârtie la suprafața de lucru cu bandă de hârtie. Nu merită să „lipiți” puternic cu bandă adezivă pe marginile foii, altfel atunci va trebui să tăiați mult, cinci milimetri vor fi suficienți.

pregătește fundalul pentru desene


Urmează partea distractivă - pictarea foii. Pentru mine au fost suficiente trei culori: galben, roșu și violet. Nu trebuie alese prea multe culori întunecate, un marker negru nu va fi vizibil pe fundalul lor. Dacă doriți, atunci, desigur, puteți utiliza culori întunecate și puteți atrage pe ele cu un marker sau un lac alb. Un experiment este binevenit.

tablă de tablă


Vopselele pot fi amestecate direct pe hârtie, dacă vă este mai convenabil, atunci folosiți paleta.

amestecați corect pe hârtie


Rezultatul este un fundal luminos și colorat pentru panou.

fundal luminos și colorat pentru mural


Când vopseaua este uscată, trageți o margine pe partea din spate a foii, îndepărtându-vă de marginea de 1 cm, apoi împărțiți interiorul în trei dreptunghiuri egale, așa cum se arată în diagramă. Apoi tăiați marginile albe care au fost acoperite cu bandă și tăiați foaia în trei părți.

desenați un cadru


Dacă hârtia este încă scursă de apă, atunci o puteți pune sub presă și o lăsați o vreme, astfel încât să fie nivelată. Când totul este gata, trecem la următorul pas - transferăm desenul din schiță, mai întâi cu un creion, apoi cu un marker.

transfer de desen din schiță


Apoi, adăugați modele mai mici în imagine, pictați-le undeva și așa mai departe. Aici trebuie să dai frâu liber imaginației.

tipare mai fine


Dacă ați pictat într-un format mare, este mai bine să complicați modelele, astfel încât panoul să arate mai spectaculos. Principalul lucru este să nu vă fie frică să experimentați.

mural neobișnuit pe perete


Va doresc succes creativ!

mural neobișnuit pe perete
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat