DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Bratara usoara si originala
O brățară pentru încheietură este o bijuterie foarte populară. A fost purtat și purtat de reprezentanții tuturor culturilor lumii. Brățările au fost folosite încă din cele mai vechi timpuri. Acest decor nu a fost purtat doar în Evul Mediu în Europa, deoarece a fost considerată o formă proastă de a merge cu mâinile goale pe atunci.
În articol vreau să vorbesc despre cum poți face acest tip de bijuterii singur. Va dura puțin pentru a realiza o astfel de brățară. Nu sunt necesare abilități speciale. Chiar și o începătoare de ac poate face o brățară.

Bratara originala pentru incheietura mainii


Pentru fabricarea bijuteriilor de care aveți nevoie (calculul sumei este prezentat mai jos):
1. margele (mari și mici)
2. cordon satinat
3. fire
4. ac
5. cârlige (2 bucăți).

materiale pentru brățară


Instrucțiuni de lucru
La început, trebuie să măsurați circumferința încheieturii. Clasa de master folosește numărul de margele necesare pentru a realiza o brățară de 18 centimetri lungime (circumferința încheieturii 15 centimetri).
Veți avea nevoie de 2 tipuri de margele: aproximativ 20 de bucăți mari (diametru de aproximativ 8 milimetri) și 70 mici (diametru de 3 mm). Diferența în dimensiunea mărgelelor nu trebuie să fie foarte mare, altfel produsul se va dovedi urât. Cordonul pentru brățară poate fi de orice fel, principalul este că nu este gros (am cumpărat un cordon din satin lățime de 2 mm). Lungimea sa aproximativă este de 1 metru. Cordonul trebuie să fie de 4 ori mai lung decât circumferința încheieturii, de asemenea, trebuie să lăsați o marjă pentru fixarea dispozitivului de fixare.

Înainte de lucru, asigurați-vă că verificați dacă acul trece cu ușurință în talon. Este necesar să vă asigurați că, atunci când repetați acțiunea (când trebuie să împingeți acul și să ațați a doua oară), nu există probleme. Firul trebuie să fie lung și culoarea cordonului. Atunci când împăcați firele unei nuanțe contrastante, lucrarea arată înclinată. Puteți utiliza diferite tipuri de elemente de fixare. Îmi plac cârligele și butoanele obișnuite.

Procesul de confecționare a unei brățări
Mai întâi trebuie să luați șnurul și să îl tăiați la jumătate. Atașați un cârlig la prima parte și puneți-o pe a doua. Apoi introduceți acul din spate în partea stângă a cablului. Deci nodul de la capătul firului nu va fi vizibil.

ia cordonul și taie


Puneți o perlă pe ac. Apoi acul cu firul trebuie transportat peste partea dreaptă a cablului. Atunci acțiunea trebuie repetată, dar firul ar trebui să treacă deja sub ea. Apoi introduceți acul în aceeași perlă.

lipiți un ac în aceeași mărgele


Firul cu acul trebuie purtat peste partea stângă a cordonului, apoi sub el. Următorul pas este să ridicați o perlă nouă.

ridica o perlă nouă


Repetați pașii până când brățara este suficientă.

destul de mult


După ce lungimea brățării a atins valoarea dorită, trebuie să tăiați șnurul rămas. Ceea ce rămâne este să fixați cârligul. Pentru a face acest lucru, lăsați restul cablului în bucla cârligului. Apoi, rezolvăm toate acestea cu cleiul „Moment” sau cu un ac și ață. Se dovedește o brățară. Puteți să o lăsați astfel, dar cel mai bine este să continuați munca: să țeseți o altă brățară îngustă din partea cordonului pus deoparte și apoi să conectați brățările, trecând o serie de mărgele mari între ele.

a atins valoarea cerută


Brățările rezultate pot diferi unele de altele. Acestea pot fi realizate în diverse culori, utilizând diferite agrafe și margele.

Brățările rezultate


Deci, facem a doua exact aceeași brățară. Vom face al doilea produs puțin mai mult. Acest lucru este necesar pentru ca brățara să se potrivească bine pe mână.

face a doua


Apoi vom folosi aceste 2 brățări ca cabluri pentru a țese margele mai mari între ele.

margele mai mari într-o brățară


Repetăm ​​acești pași până la finalizarea țeserii.

Bratara originala pentru incheietura mainii
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat