DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Costum de mușuroaie
Este atât de obișnuit: copilul trebuie să meargă la pomul de Crăciun în costum. Desigur, este mai ușor să cumpărați în magazin o ținută Batman sau Spider-Man și să nu lucrați cu ajutorul acelor. Dar la festivalul unor astfel de supereroi pot fi doi, sau chiar patru. atunci un cadou cu siguranță nu este copilul tău cel care va primi cel mai bun costum. Costumul oferit de mine poate fi făcut chiar de către cel mai „armat” părinte. Dacă ferma are detaliile necesare despre ținută, atunci va dura o oră și jumătate pentru a o crea. Dacă nu, trebuie să petreci toată seara. Vom avea nevoie de: orice pălărie, cizme și mănuși vechi ale mamei, două dreptunghiuri din țesătură neagră, o pereche de ghirlande, o cataramă, două bucăți de elastic lat și ceva care arată ca o pene.

Hat.
Marginea pălăriei este decorată cu o ghirlandă. Campurile largi fac posibilă conferirea pălăriei a unui adevărat mușchetar. Dacă nu există pălărie, luăm pe internet o „rețetă” pentru realizarea ei din hârtie. Este foarte simplu.

pălărie


Ne agățăm de catarama ei.

Ne agățăm de catarama ei


Fixăm penele.
În versiunea mea, o perie de praf Duster este folosită ca stilou. Un analog poate fi din hârtie colorată, înfășurat pe un fir și tăiat fin la margini.

Fixați penele

Fixați penele


Accesorii.
Tunderea fără milă a cizmelor cizmelor vechi. Este de dorit ca acestea să fie cizme și cu catarame. Decorăm partea superioară a axului cu o ghirlandă. Îndoim partea inferioară, astfel încât tăierea să nu fie vizibilă.

accesorii

accesorii

mănuși

accesorii

accesorii


Atașăm o ghirlandă de mănuși vechi.

Trenci.
Aceasta este cea mai grea parte a costumului. Luăm țesătură monofonică de culoare albastru, roșu sau negru. Îndoiți în jumătate și tăiați aceleași dreptunghiuri. Acestea sunt detaliile din față și din spate ale mantiei. Coaseți marginile dreptunghiului țesăturii pe toate părțile cu o îndoire internă (pentru a evita vărsarea și înflorirea țesăturii).

haină de ploaie


Coase al doilea dreptunghi de țesătură în același mod. Coaseți umerii, lăsând o gaură suficientă pentru cap.

Coase umerii


Coaseți bucăți de elastic în ambele părți ale mantiei la nivelul pieptului bebelușului (le atașăm pe fiecare dintre ele la 1 și 2 dreptunghiuri cu o cusătură de cusut). Gresia este necesară pentru a limita mișcarea mantiei în jurul corpului.

mantie laterală

mantie laterală


Mascăm marginile ambelor dreptunghiuri cu o ghirlandă.

mască cu o ghirlandă

face o cruce dintr-o ghirlandă


În centrul ambelor dreptunghiuri din țesătură facem o cruce dintr-o ghirlandă de altă culoare.

costum de muschetar

costum de muschetar

costum de muschetar


Sfaturi.
Coaseți ghirlandele manual. Îmbrăcarea copilului, mai întâi tragem picioarele pe picioare, iar apoi orice pantofi ca mărime. Sub o mantie ne-am îmbrăcat o bluză albă a mamei (de preferință o mărime mai mare și cu puf) sau o cămașă. Rotiți gulerul în sus pe gâtul mantiei. Cămașa trebuie strânsă cu o centură în jurul taliei. Este necesar să legați un șurub scurt (6-7 centimetri) de centură, care va fi fixatorul pentru sabie. HORSE - cerință obligatorie! Dacă nu se află în cel mai apropiat magazin - fă-o singur. Pentru a face acest lucru, luați un băț, un mâner de mop, o țeavă subțire sau un fir gros. Înșirăm pe el un cerc cu o gaură în mijloc, din carton. Îl schimbăm cu 15 centimetri în jos. Învelim toate meșteșugurile cu folie pentru coacere.

Asta este totul! Bebelușul tău nu numai că va fi individual, ci se va bucura și de rochia neobișnuită. Moș Crăciun vă va aprecia eforturile!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat