DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Bandă elastică pentru păr„ Dahlia Albă ”
Pentru a face o astfel de podoabă de păr, va trebui să gătiți:

Banda albă de păr Dahlia


- bucăți dintr-o panglică albă satinată 2,5 cm lățime, 5 cm lungime, care va avea nevoie de 55 de bucăți.
-zazhigalka.
- margele mari roz 3 bucăți.
- pistol cu ​​clei.
- rigla metalica.
- fier de lipit.
- un cerc cu diametrul de 4,5 cm de la o panglică albă satinată.
- o bandă elastică pentru păr.

Secvență de lucru.
Dintre toate segmentele pregătite, trebuie să faceți o parte din lucrare, aceasta va fi necesară la etapa finală a creării decorului. Panglicile rămase sunt necesare pentru a realiza petalele de flori.
Pentru a face acest lucru, segmentul trebuie pliat la jumătate de-a lungul lungimii sale, cu partea greșită spre interior.

Faceți o petală


După aceea, colțul superior trebuie tăiat cu ajutorul unui fier de lipit. Segmentul pliat este așezat pe o tăietură de lemn și presat cu o riglă metalică, care va indica linia tăiată. Este necesar să tăiați începând din colțul din stânga sus spre diagonală de jos, fără a atinge colțul din dreapta jos cu 1 cm.

Faceți o petală


Această metodă de tăiere a țesutului vă permite să tăiați simultan excesul de material și să lipiți completările între ele.
În continuare, partea trebuie să fie răspândită astfel încât cusătura să fie la mijloc.

Faceți o petală


Acum, secțiunea inferioară trebuie să fie arsă cu o flacără mai ușoară, astfel încât țesătura să nu se prăbușească. Mai departe, partea trebuie să fie întoarsă cu fața în sine și prinsă în partea de jos a ambelor margini spre mijloc și arzată cu foc în această poziție.

Faceți o petală


Petala este făcută, restul sunt create exact așa. Rezultatul final ar trebui să fie de 54 de bucăți.
Acum trebuie să ardeți cu atenție marginile cercului pregătit. El va fi baza florii. De-a lungul marginii sale, trebuie să lipici cu un pistol de lipici 9 petale într-un cerc care va crea primul rând.

lipiți petalele


Apoi, în al doilea rând, trebuie să lipiciți aceleași 9 petale, dar așezându-le între cele două părți ale rândului precedent.

lipiți petalele


După același principiu, petalele rămase sunt lipite până când 6 bucăți rămân libere. Detaliile rămase vor fi ultimul rând și finalizarea florii. Pentru a face acest lucru, turnați puțin adeziv în mijlocul gol pentru a face baza mai puternică. Și în clei trebuie să întăriți petalele din stânga.

lipiți petalele


În mijlocul culorii nu mai rămâne mult spațiu liber, care ar trebui să fie umplut cu 3 margele mari.

margele de lipit


Pe partea greșită a florii trebuie să lipiciți banda elastică pentru păr, așezându-l în centru.

stick gumă


Pentru a ascunde locul de lipire a gingiei și a face ca decorarea să fie terminată și decorată perfect, lipici bucata de bandă care a fost scoasă chiar de la început. Din ea trebuie să tăiați o parte rotunjită și să o fixați la joncțiunea gingiei cu o floare.

ascunde locul de lipire a gingiei


Acum decorarea „Dahlia Albă” este complet făcută.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat