DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Pistol foto.
Pot fotografia luna acasă?
„Poți”, va răspunde persoana care nu a ținut niciodată camera în mâini.
"Nu", va răspunde profesionistul. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de echipamente foto scumpe în valoare de cel puțin 1.500 USD. O cameră obișnuită va elimina doar un punct luminos mic. Încercați-l!
Eu însumi am realizat un simplu pistol foto, format dintr-o „cutie de săpun” digitală cu zoom 3x și binoclu chinezesc ieftin cu mărire de 12x.

Aceasta este viitoarea armă foto.


Folosind șuruburi obișnuite, dispozitivul este ușor de asamblat și de dezasamblat.


Dispozitivul se află într-o poziție de „luptă”. Este imposibil să trageți Luna de pe un trepied convențional, deoarece viteza obturatorului este de câteva secunde, iar rafale mici de vânt vor „freca” întreaga imagine. Cel mai bun trepied în acest caz este o menghină.


Vedere generală a pistolului foto. În 30 sec binoclul obișnuit și o „cutie de săpun” digitală se transformă într-un dispozitiv puternic cu care puteți filma videoclipuri cu o mărire de până la 36x!


Eu iau întotdeauna arme fotografice cu mine atunci când călătoresc. La urma urmei, nu este întotdeauna posibilă fotografierea unei păsări de la o distanță de cinci pași. Iar o persoană de la o distanță de o sută de metri nu va observa că este împușcat în apropiere. În prezent fac un tandem optic format dintr-o cameră cu zoom 5x și binoclu cu zoom 18x. Creșterea totală este de 90 de ori!


O fotografie cu luna făcută cu un pistol foto de casă. Imagine păstrată la rezoluția originală. Craterele și „mările” sunt bine vizibile.

Sursa:
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat