DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Felicitare" Lunca florilor "
Cărți poștale realizate manual întotdeauna plăcut surpriză. Mai ales dacă știți ce a făcut persoana care a donat-o, este întotdeauna dublu plăcut. Astăzi vom crea doar o astfel de felicitare care va înveseli cu siguranță omul de naștere.

Felicitare


Pentru a crea o carte poștală, veți avea nevoie de:
• carton;
• pâslă roz și alb;
• jumătăți de margele de culoare roz și alb;
• sisal verde;
• pistol cu ​​clei;
• gaură de perforare;
• foarfece cretate;
• panglică satinată sau culoare crem;
• fire;
• ac;
• bandă cu două fețe;
• inscripție de felicitare;
• modele de flori.

Pentru a crea o carte poștală, veți avea nevoie


Pentru un astfel de card, puteți ridica material similar. De exemplu, puteți înlocui sisalul cu sârmă, panglici sau altceva. În loc de perforare, puteți folosi foarfece cretate și înlocuiți pâsla cu hârtie. Dar, la fel, ideea unei cărți poștale va fi salvată dacă utilizați materiale din clasa de master.
Tăiați carton 15x20 cm și pliați-l pe jumătate. Pentru a împiedica cartonul să se deformeze atunci când este îndoit, mai întâi trageți, împingând, cu spatele foarfecelor de-a lungul liniei de pliere. Când este pliată, cartea poștală are o dimensiune de 15x10 cm. De asemenea, tăiați un carton cu o dimensiune de 8x13 cm. Aceasta va fi baza întregii compoziții a cărții poștale.

Tăiați cartonul


Traversăm doar trei părți ale cartonului cu un perforație cu bordură, deoarece începutul compoziției sub formă de iarbă va fi așezat pe partea inferioară și nu este nevoie de o margine deschisă.

Trecem printr-un pumn găurit


Lipiți baza pentru compoziția din centru pe semifabricat pentru cartea poștală folosind banda dublu.

Adeziv la gol


Acum vom plia sisalul de mai multe ori și îl vom tăia în segmente scurte de până la 1 cm lungime.Vom pregăti și 5 segmente de lungimi diferite - acestea vor fi tulpinile pentru flori.

adăugați sisal


Mai întâi, aplicați un adeziv fierbinte cu un strat subțire pe fundul bazei și apoi lipiciți rapid iarba într-o manieră haotică. Tulpinile mari trebuie distribuite uniform.

aplicați topitură fierbinte cu un strat subțire


Acum trebuie să ascundeți locurile în care lipiciul este vizibil la baza ierbii. Strângem panglică din satin pe fir, fixând nodul la capăt. Strângem pentru a obține un acordeon de o astfel de lungime care ar acoperi toată iarba și o vom fixa la final.

Am un acordeon


Lipici pe topirea fierbinte și închideți marginea, simulând pământul.

imitând pământul


Puteți utiliza orice material, inclusiv hârtia, pentru a crea culori. Un model de flori poate fi găsit pe Internet sau îl puteți desena singur. Dar vom face flori din pâslă. Deci, cardul va părea mai voluminos și mai original.
Încercuiește tiparele cu un creion și decupă 2 flori mici și 1 mari roz, 1 floare mică și 1 mare.

faceți flori din pâslă


Aplicați lipici pe locul unde va fi floarea și apăsați ferm pâsla pe bază până când lipiciul are timp să se întărească. Pe florile roz, lipim margele albe în centru, iar pe alb - roz. De asemenea, decoram laturile cărții poștale cu margele.

Adeziv pe lipici fierbinte


Iar atingerea finală este o inscripție cu cuvintele felicitării. Tăiați o margine cu foarfece cretate până la capătul inscripției și răsuciți a doua ca un papirus.

Încercuiește tiparele


Lipiți inscripția pe banda dublu față între culori.
Cartea poștală este gata!

Felicitare

Lunca cu flori
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat