DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Cutie cu ace
Fiecare dintre noi s-a confruntat cu cel puțin o dată în viață cu problema pierderii unui ac, urmată de o căutare îndelungată într-o panică. Așadar, pentru a nu se mai întâmpla acest lucru, vă sugerez să faceți o bară cu ac cu care veți ști întotdeauna unde vă este acul. În plus, un lucru atât de drăguț nu numai că va stoca ace și va încânta ochiul, dar va servi și ca un recipient pentru obiecte mici, care sunt de obicei foarte numeroase în fiecare casă. Se face foarte repede și simplu. Pentru a face acest lucru, nu este necesar să cumpărați în plus nimic. Materialele elementare la îndemână vor fi suficiente, iar bara de ac va fi gata.

pat de ac


Pentru muncă, avem nevoie de:
• material textil
• borcan mic
• carton
• cauciuc spumant
• foarfece
• lipici
• creion
• fire
• ac
• panglici pentru decorare

vom avea nevoie


Tăiați un cerc de carton cu dimensiuni egale cu suprafața superioară a capacului. Am o copertă cu un diametru de 5 cm.

Tăiați din carton


Ca umplutură, voi folosi cauciuc spumant. Dacă preferi un alt material de umplere, poți sări peste următorul pas. Dar dacă, ca mine, ai decis să optezi pentru cauciucul spumant, atunci trebuie să tai 2 cercuri, un cerc este cu 5 mm mai mic decât diametrul capacului, al doilea cu 1-2 cm mai mare decât diametrul capacului. Acest lucru se face astfel încât capacul patului nostru de ac să fie mai voluminos și mai moale.

Tăiați din spumă


Luăm țesătura. Puteți lua absolut orice țesătură care poate fi găsită în casa dvs. Tăiați un cerc de două ori mai mare decât suprafața superioară a capacului. Pentru coperta mea este de 10 cm.

capacul patului nostru cu ac


Coaseți în jurul marginilor cu cusături obișnuite, mai simple.

capacul patului nostru cu ac


Începem să modelăm capacul patului nostru cu ac. Pentru început, punem un cerc de cauciuc spumant, care are dimensiuni mai mari.

introduceți spuma


Apoi, cel care are dimensiuni mai mici și acoperit cu un cerc de carton. Strângeți ușor firul și fixați-l în siguranță.

introduceți carton


Aceasta este o pălărie atât de distractivă.

tampon


Lipiți-l pe capac. Folosesc cleiul în acest moment, puteți lua lipiciul în care aveți cel mai mare încredere.

lipici


Decorați un borcan. Vorbind despre un borcan. Îl am de sub mâncare pentru bebeluși, înălțime de 6 cm, diametru de 5 cm. În borcane atât de mici, mierea este adesea vândută încă dacă nu o puteți găsi în secția de alimentație pentru copii.
Luăm o bandă decorativă, lipim capacul. Puteți folosi margele, dantelă, panglici din satin - tot ceea ce vă va spune imaginația ... bine, sau orice este acasă.

decora


Ascundem locul articulației benzii sub arc. Bara noastră de ac este gata!

pat de ac


Folosesc suprafața barei de ac pentru scopul propus, iar în interior depozitez mărgele de sticlă.

bara de ac pe lateral


pentru că Dacă sunt pasionat de broderie, prefer să-mi păstrez acele de broderie separate de ace obișnuite. Pentru asta, am o altă bară cu ac.

bara de ac deasupra


Este realizat exact la fel ca primul. Singura diferență este că în interior am așezat exact aceeași pălărie pe care am lipit-o de capac. Astfel, acele mele de broderie sunt întotdeauna într-un loc sigur și nu sunt confundate cu ceilalți.

pat de ac


Acestea sunt lucrurile minunate pe care le avem. Puteți face, de asemenea, un astfel de pat de ac un cadou prietenei ei acută. Fii sigur, orice femeie de ac va fi fericită!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat