DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Cât de des sunt rupte colanții preferați. Mai ales adesea, acest lucru se întâmplă cu dresurile copiilor. De acord, acest lucru este foarte dezamăgitor, mai ales dacă copilul i-a îmbrăcat odată. După cum știți, nu este realist să coaseți dresurile, dar este păcat să aruncați. Prin urmare, astăzi am pregătit o clasă de master în care veți învăța cum să dați colanților o a doua viață și să faceți o floare frumoasă. Îl poți folosi ca o broșă, o agrafă de păr sau pentru a face mai multe flori și vei obține un buchet adevărat.

materiale:
  • Colanți Kapron
  • foarfece
  • sârmă
  • margele
  • grămadă
  • fire
  • Banda de bandă


Să începem:
Pentru a începe, vom face semifabricate pentru floare, pentru aceasta tăiem 25 de centimetri de sârmă și o împingem pe o stivă, răsucind capetele împreună.

face un inel


Tăiați o bucată de colanți puțin mai mult decât piesa de prelucrat. Punem un inel de sârmă pe colanți și strângem piesa de prelucrat cu un capron.

pus pe capron

legați o petală


Legați-vă cu șiruri sau sârmă suficient de strâns și tăiați capetele în exces.

obvyazyvaem


Conform acestui principiu, realizăm încă 4 petale pentru o singură floare.
Mijlocul este format din margele. Pentru a face acest lucru, tăiați sârma și șnurgeți 4 mărgele, răsuciți sârma și aranjați mărgelele, așa cum se arată în fotografie.

margele


Ne colectăm floarea, dacă este necesar, îndoim petalele puțin. Răsucim toate capetele sârmei.
În principiu, floarea este gata, rămâne doar să decidem ce să facem în continuare. Dacă doriți să faceți un buchet, atunci sârma poate fi învelită cu bandă. Dacă doriți să faceți o broșă, atunci aruncăm firul pe un știft, la final tăiem firul în exces.

Floare de nylon

Floare de nylon
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat