DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Margele originale și elegante
Bună ziua dragi femei de ac! Astăzi vă aduc în atenție o clasă de master cu privire la producerea unor astfel de margele originale și elegante. Le-am făcut în tonuri de chihlimbar-turcoaz. Puteți alege mărgelele și acele culori care vă plac cel mai mult. Să începem.

margele originale și elegante


Vom avea nevoie de:
• clește
• freze laterale
• clește
• pini cu ochelari la capăt
• lanț cu verigi mari
• carabina
• inele de bijuterie pentru fixare cu diametrul de 0,5 cm
• margele de sticlă chihlimbar
• margele mari cretate în culoare turcoaz

materiale și instrucțiuni


Punem mărgele mici de sticlă pe ac și o îndoaiem cu mâinile tale.

mărgele mici de sticlă


Luați tăieturile laterale și tăiați știftul, lăsând aproximativ 1 cm.

tăiați acul


Acum trebuie să facem exact același ochi de pe al doilea capăt al mărgelei. Pentru a face acest lucru, apucați vârful știftului cu un clește și îndoiți-l în direcția opusă. De exemplu, dacă îndoiți știftul spre stânga cu mâinile, acum cu un clește trebuie să îl îndoiți spre dreapta. Se dovedește un ochi frumos.

ochi frumos


Vom face același lucru cu toate mărgelele de sticlă pe care intenționăm să le utilizăm la lucru. Acestea sunt cheburashka pe care le obținem.

cheburashki obținem


Amintiți-vă că în această etapă nu este necesar să ne închideți buclele, să le lăsați întunecate, le vom închide puțin mai târziu.
În continuare, aruncăm ace în perlele noastre principale și facem inele în același mod. Nu închidem inelele. Arătăm imaginație, încercăm o combinație diferită de mărgele ondulate. Pentru mărgelele mele, am ales această combinație.

o astfel de combinație


Acum trebuie să reunim mărgelele disparate într-un singur întreg. Pentru mine, această etapă este cea mai interesantă, deoarece Acum vedem deja cum se va dovedi produsul nostru. Dacă decideți să schimbați combinația de margele, faceți-o acum, înainte să fie prea târziu.
Deci, cu ajutorul buclelor, pe care le-am lăsat cu prudență, ne asamblăm cu ușurință produsul. Toate buclele bine închise cu clește.

închide cu clește


Folosind inelul de conectare, atașăm perla, pe care ne concentrăm. Am o margelă în formă de diamant, de aceeași culoare ca principalele mărgele ondulate. Puteți evidenția cu o culoare diferită dacă doriți. Treceți inelul de conectare în urechile a două mărgele de chihlimbar și o perlă în formă de diamant. Inelul este bine închis.

Închideți bine inelul


Măsurăm 3 segmente ale lanțului. Nu trebuie să fie la fel. Dimpotrivă, lăsați-le să fie ușor diferite. Am lanțuri de 6-7 cm lungime. Filetăm inelul de conectare în verigile extreme ale lanțurilor, până când inelul este închis.

nu închideți încă inelul


Ne aruncăm inelul cu lanțuri înțepate în ochiul liber al unei mărgele în formă de diamant. Inelul este bine închis.

Închideți bine inelul


Măsurăm încă 2 segmente ale lanțului. Acum este de dorit să le facem la fel. Am lungimi de 8 cm.

de dorit să facă la fel


Folosind inelele de conectare, atașăm lanțurile la margele de chihlimbar extrem.

atașați lanțuri


Tot ce ne rămâne este să fixăm dispozitivul de fixare. Am ales o carabină. Îl fixăm cu un inel de conectare la legătura extremă a unuia dintre lanțuri.

inel de conectare


Legăturile din lanțul meu sunt destul de largi, așa că pot să atașez o carabină la oricare dintre ele, reglând astfel lungimea produsului.

Legăturile din lanțul meu


margele originale și elegante


Margelele noastre sunt gata!

margele originale și elegante
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat