DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Ambalare cadouri
Astăzi veți învăța cum să prezentați obișnuit un cadou într-un mod neobișnuit. Înfășurați în hârtie lucioasă într-o floare și legați-vă cu un arc - asta, desigur, este drăguț și frumos. Dar cum să facem ambalajul nu numai frumos, ci și funcțional? Consultați instrucțiunea pas cu pas.

Pasul 0. Cu siguranță, pe Internet ai întâlnit diverse modele de jucării. De cele mai multe ori, acestea sunt animale mici sau personaje ale unor desene animate celebre. Avantajele acestor machete:
1. Rețeaua lor nu este un lucru;
2. Tot ce vă este necesar este să selectați, să imprimați și să tăiați.
Cu cât jucăria este mai stabilă, cu atât este mai bine, mai ales dacă cadoul este suficient de greu: de exemplu, o girafă cu picioare lungi de hârtie este puțin probabil să reziste la câteva bomboane de ciocolată.

Pasul 1. În continuare, „iepura obișnuită” va fi considerată ca ambalaj, la care, dacă se dorește, se pot atașa o serie de accesorii. De exemplu, un morcov pe care scrii o felicitare.
Informații utile: în fotografia de mai jos, hârtie foto densă în format A1, pe care se potrivesc 3 machete. Nu este necesar să folosiți hârtie foto - hârtia obișnuită este de asemenea adecvată, dar cântărește 250-300 de grame. Dacă nu sunteți sigur, atunci puteți merge, de exemplu, la industria tipografiei, unde probabil știți despre ce este vorba.

ambalaj cadou util


Pasul 2. După ce ați imprimat aspectul culorii / dimensiunii / formei / densității dorite, trebuie să o tăiați și să pliați jucăria în funcție de pliurile indicate.

ambalarea cadourilor


Pasul 3. Colectează ambalajul și, în același timp, începe să stivezi treptat cadoul / cadourile.

ambalarea cadourilor


Pasul 4. Pentru ca, în viitor, ambalajul să nu sufere și să-și păstreze aspectul inițial, lipiți Velcro în lateral (sau acolo unde este mai potrivit în funcție de aspectul dvs.). Apoi, într-un mod similar, a doua parte a Velcro ar trebui lipită. Acest tip de agrafă se va dovedi.

Informații utile: Velcro poate fi găsit:
a) Acasă, în pieptul bunicii vechi
b) În magazinul de hardware
c) În magazinul de hardware.

ambalarea cadourilor


Pasul 5. La sfârșit, puteți decora ambalajul cu accesorii suplimentare după cum doriți sau după cum cere ocazia. De exemplu, pentru iepura din fotografia de mai jos, o pălărie frumoasă de Crăciun a fost făcută separat de hârtia colorată și vată de bumbac.

ambalarea cadourilor


Pasul 6. Noroc și bună dispoziție!

ambalarea cadourilor
Comentarii (1)
  1. Denis
    #1 Denis vizitatori 16 august 2014 06:08
    0
    Șabloanele de ambalare pot fi descărcate de aici - /

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat