DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Geantă cosmetică„ Felie de pepene verde ”
Este dificil să-ți imaginezi o femeie modernă fără o geantă de machiaj, care conține produse cosmetice magice care pot veni la îndemână în timpul zilei. Datorită folosirii frecvente, esteticianul devine inutilizabil, o femeie trebuie să cumpere una nouă. Dar cumpărarea nu este deloc necesară. Dacă știți elementele de bază ale croșetării, puteți deveni proprietarul unei „felii de pepene verde”. Needlewomen-urile vor aprecia sacul cosmetic ușor de confecționat, tricotat din resturile de fire. O geantă cosmetică frumoasă va fi un plus convenabil pentru geanta de mână pentru femei. Felia de pepene verde, poate fi prezentată unui prieten sau unei mame. Pentru a lega o astfel de geantă cosmetică nu ai nevoie de abilități speciale, se potrivește ușor și rapid. Veți avea nevoie de câteva ore pentru al face, precum și de rămășițele din fire roșii, verzi, roz și negre, un ac cu ochi larg, un cârlig nr. 3 și un fermoar (de preferință în ton cu firul).

Începem să tricotăm


tricotare începe cu un fir roșu cu o buclă de aer. Din bucla obținută, croșetăm 4 bucle de aer și închidem tricotul într-un cerc. În continuare, tricotăm într-un cerc 6 sc (coloană fără croșetat). În timpul tricotării, trebuie să monitorizați tensiunea firului, astfel încât cercul să se dovedească neted și frumos. După ce primul rând este tricotat, continuați să tricotați după cum urmează: adăugați 6 bucle uniform în fiecare rând. Creșterile se realizează prin tricotarea a două bucle într-o buclă a rândului precedent. În total, ar trebui să obțineți 13 rânduri conectate de un fir roșu (cât mai multe). La sfârșit, tăiați și fixați firul roșu. Dacă doriți, dimensiunea pungii cosmetice poate fi crescută sau micșorată legând un cerc mic sau invers.

fond de ten pentru cosmetice viitoare


Când va fi legată baza viitoarei genți cosmetice roșii. Trebuie să tricotați un rând cu un fir roz. Dacă nu aveți roz, puteți lua un fir alb sau galben. Tricotează în același mod cu creșteri de 6 bucle în fiecare rând. La sfârșit, tăiați firul roz și fixați-l de partea greșită.

tricotat rânduri de verde


Ultimul pas de tricotat este de a tricota rânduri de verde. Acum trebuie să tricotați 3 rânduri, adăugând și 6 bucle în fiecare rând. Când terminarea tricotajului, trebuie să tăiați firul și să fixați. Aplatizați semifabricatul finisat sub sacul cosmetic și fierul ușor.

semințe de floarea soarelui


Acum luăm firul negru, îl aruncăm într-un ac cu ochiul larg și brodăm cusături sub formă de semințe de pepene verde. Dacă doriți, semințele pot fi brodate cu margele negre.

Geantă cosmetică Felie de pepene verde


În continuare, continuați la asamblarea pungilor cosmetice sub formă de felie de pepene verde. Cercul rezultat este îndoit pe jumătate și cusut deasupra fermoarului. Dacă fermoarul este mai lung decât ar trebui, poate fi tăiat și marginea fixată cu o cusătură. În versiunea mea, fermoarul nu este lung, am cusut marginile libere cu un fir verde. Puteți coase într-un fermoar manual sau pe o mașină de cusut. Când fermoarul este cusut, rămâne să întoarcă geanta de machiaj pe partea din față, să o îndreptați și să o umpleți cu machiaj, astfel încât să ia forma dorită. Dacă doriți, puteți coase o căptușeală pentru o pungă cosmetică, apoi va dura mai mult și va arăta mai plăcut estetic.

Geantă cosmetică Felie de pepene verde

Geantă cosmetică Felie de pepene verde
Comentarii (1)
  1. Julia
    #1 Julia vizitatori 22 august 2014 13:06
    0
    Foarte ușor de făcut geantă cosmetică. Asemănare deosebită cu o felie de pepene verde, luați notă!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat