DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Ecran pe baterie
În casele vechi, deseori se găsesc baterii care nu sunt acoperite de nimic și se confundă cu „nuditatea” lor, atât proprietarii de apartamente, cât și oaspeții. Acestea, din păcate, se atârnă sub pervazul, iar maximul pe care gazdele au suficientă imaginație este să picteze cu smalț colorat. Dar un astfel de monstru de staniu, deși o culoare veselă, nu face plăcere ochiului. Desigur, puteți comanda un ecran sau o cutie în orice companie de proiectare, dar va costa în mod firesc o mulțime de bani. În articol voi da un exemplu despre cum îți poți diversifica interiorul și vei face o operă de artă foarte originală dintr-o baterie, fără a pierde căldura. Totul este atât de simplu, încât tu însuți vei fi surprins în privința mâinii.

Ecran pe baterie


Așadar, pentru a începe, noi și cu mine trebuie să alegem un cadru fără sticlă care să se potrivească dimensiunii bateriei. Nu este necesar să zburați pe aripile entuziasmului într-un lanț de hipermarketuri de construcții, este foarte posibil ca bunica dvs. la mansardă să aibă o copie foarte potrivită. Așa că trebuie să te duci la un audit pe piepturile și dulapurile prețuite ale bunicii. După ce ați găsit cadrul, luați în considerare că treaba este deja făcută.
În plus față de cadru, tu și cu mine vom mai avea nevoie de: o garnitură sau orice țesătură cu o structură densă (de 2,5 ori suprafața cadrului), o bilă de fir, butoane, patru cârlige cu șuruburi autofiletante la capăt și două lanțuri de aproximativ 10-15 cm, mărgele (diametru) corespunde grosimii firului), panglici și alte elemente pentru a decora rama după gustul tău. Toate acestea pot fi cumpărate în siguranță în orice magazin din colț sau ușor de găsit acasă.
1. Luați țesătura (burlap) și tăiați-o în două dreptunghiuri care sunt puțin mai mari (aproximativ 3-4 cm) decât marginile cadrului nostru. Într-una din bucăți am tăiat o gaură rotundă la dimensiunea dorită „captator de căldură”, în centru.
2. În continuare, facem incizii în țesătura de aceeași lungime ca razele soarelui spre marginile cadrului. Am obținut clapete, îndoite pe care obținem o gaură în țesătură, cu un diametru mai mare, dar cu supape particulare în jurul perimetrului cercului. Trebuie să le fixăm în modul de papuci care ține centura în pantaloni și să aruncăm un fir prin găurile rezultate, legându-l într-un cerc vicios.

Ecran pe baterie


3. Drept urmare, am obținut un cadru rotund întins cu o cârpă (bine, sau o țesătură întinsă cu un schelet rotund, după cum doriți). Fixăm un fir pe el cu margele înțepate (în avans !!!) și începem „afacerea păianjenului”. Metoda de țesut este prezentată în diagrama.
4. Mai aproape de centru, începem să împânzim firul într-o manieră haotică, lăsând mărgele în anumite sectoare ale captatorului. Este absolut necesar să lăsați o gaură rotundă în centrul captatorului, pe care o realizăm prin țesutul prinzătorului din centrul cadrului rotund, pregătit și împletit în avans, dintr-un fir de diametru arbitrar. Astfel, când ne apropiem de centru, pur și simplu facem o buclă în jurul perimetrului acestui inel împletit, îndepărtându-ne mai aproape sau mai departe de acesta în modelul de țesătură.

Ecran pe baterie


5. Pare doar complicat, odată ce începi, îți vei da seama imediat că chiar și un copil poate face față acestui tipar simplu. Toate firele sunt menținute, de preferință, în tensiune ușoară.
6. Am obținut un ecran practic finalizat, trebuie doar să decideți dacă doriți să-l lăsați transparent, astfel încât căldura din baterie să treacă pe timp de iarnă sau să închideți catcherul cu o a doua bucată de pânză (burlap) pentru a închide complet bateria. Pentru a face acest lucru, atașăm un strat solid pe partea din spate a cadrului, ca un fundal, la butoane.

Ecran pe baterie


7. Designul final. Rama poate fi decorată cu fire, panglici, ecusoane, broșe vechi sau cercei rupt și incomplet pot fi atașate pe țesătură. Tot ce va fi gata imaginația dvs. va găsi un loc pe acest ecran.

Ecran pe baterie

Ecran pe baterie

Ecran pe baterie

Ecran pe baterie


8.Acum înșurubăm cârligele în pervazul și în colțurile superioare ale cadrului și agățăm opera noastră de artă pe un lanț de lungimea de care aveți nevoie.
9. Gata! Ești un maestru de neegalat al designului!

Ecran pe baterie


Trăiește creativ și nu înceta să-ți surprinzi oaspeții cu idei la modă și cool!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat