DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Suport pentru șervețele
Astăzi vă voi arăta cât de ușor și simplu este să faceți un suport pentru șervețel din materiale care probabil vor fi găsite în fiecare casă. Pentru fabricație nu aveți nevoie de alte abilități suplimentare, așa că, dacă doriți, puteți utiliza copilul.
Ce ne trebuie în muncă?
- roti 2 buc
- foarfece
- domnitor
- creion
- marker
- hârtie colorată
- carton gros
- Adeziv PVA
- clei Moment Crystal
- lac lucios
- decorare (Am panglici și fluturi)

trebuie să lucrăm


Dacă lipsesc unele materiale, atunci cred că, fiind inteligente, ele pot fi înlocuite cu altceva.
Începem. Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să tăiați discurile. Din fericire, folosim unități din ce în ce mai puține, așa că cred că în fiecare casă vor exista câteva unități vechi inutile. După cum ați putut ghici, discurile vor servi drept bază pentru suportul pentru șervețele noastre, așa că măsurați cu atenție înălțimea așa cum doriți. Marcăm cu un marker, de preferință permanent, tragem sub riglă.

trage sub stăpânitor


Luăm foarfece mai puternice și multe altele. Am luat foarfecele din setul de bucătărie. Tuns bine.

tăiat


Pregătim resturi de ziare mici.

resturi de ziare


Folosind lipici PVA, lipiți orificiile pe discuri pe ambele părți. Aplicați mai multe straturi de ziar, ungând fiecare strat cu lipici. Se lasă să se usuce complet. Sfat: în procesul de uscare a ziarului de pe suprafața discului poate intra în valuri. Dacă se întâmplă acest lucru, întindeți hârtia cu degetele în timp ce este umedă.

în timp ce ea este umedă


În timp ce discurile sunt uscate, să avem grijă de partea inferioară a suportului pentru șervețel. Pentru a face acest lucru, luați carton, de preferință dens, acest lucru va oferi suportului șervețelului nostru stabilitate. Din păcate, nu aveam carton gros. Prin urmare, am tăiat trei dungi din carton care s-a găsit în coșuri, cu dimensiunea de 10x2 cm.

ia carton


Îi adeziv împreună cu lipici PVA.

Le lipesc împreună cu lipici


pentru că cartonul meu cu un gol de aer în interior va fi atât instabil cât și moale. Am decis să lipesc partea de jos a suportului de șervețel cu resturi de ziare și lipici PVA. După uscare, partea de jos va deveni la fel de tare ca plasticul. Se lasă să se usuce complet.

Se lasă să se usuce complet.


Între timp, vom începe decorarea suportului pentru șervețele. Am ales hârtie de ambalat cadouri colorate pentru acest lucru. Tăiem 2 părți cu aceeași dimensiune cu pereții suportului șervețelului și 2 părți sunt mai mari de 5 mm pe toate părțile, lăsându-le să se îndoaie.

plecând la îndoire


Folosind lipici PVA, lipiciți părțile laterale ale suportului pentru șervețele.

lipici părțile laterale ale șervețelului

lipici părțile laterale ale șervețelului


Decorați. În acest moment, lasă-ți imaginația să alerge sălbatic. Aici puteți folosi tot ceea ce este la îndemână: margele, margele, panglici, dantelă, arcuri, în general, tot ceea ce dorința inimii voastre. Am găsit rămășițele șervețelelor decoupage și am tăiat 4 fluturi, care cu lipici PVA și-au luat locul pe margarete.

lipici părțile laterale ale șervețelului


Când partea de jos a suportului șervețelului se usucă complet și devine tare, lipici-o cu hârtie colorată.

Colectăm toate detaliile


A sosit momentul adevărului. Colectăm toate detaliile într-o grămadă. Puteți folosi un pistol siliconic pentru asta. Dar cumva nu a reușit cu el, așa că alegerea mea a căzut în momentul Crystal testat la timp.

Colectăm toate detaliile


Ne acoperim suportul pentru șervețele cu 2 straturi de lac. Am un lac lucios acrilic. În principiu, dacă se dorește, această etapă poate fi ratată. Important: atunci când se aplică, lacul se poate strecura ușor. Nu vă faceți griji, după uscare banda va dispărea și veți avea o suprafață netedă lucioasă.

decora


Continuăm să decoram. Am lipit partea de jos a suportului de șervețel de-a lungul perimetrului cu o bandă de volum.

decora


Articulația panglicii a fost ascunsă sub o buburuză (rămasă dintr-un buchet de flori prezentat).

decora


Și iată rezultatul muncii noastre!

decora


După cum vedeți, atât șervețelele mici, cât și cele mari sunt foarte convenabil plasate în acest suport pentru șervețele.

Servetar

Suport de șervețel manual


Iată încă o mică idee de inspirație.

Suport de șervețel manual


Acest suport pentru șervețele este realizat după același principiu, doar în loc de hârtie colorată am folosit un șervețel pentru decoupage.
Comentarii (3)
 1. Oksana oaspete
  #1 Oksana oaspete vizitatori 18 octombrie 2017 10:31
  0
  Dar poti folosi tapet in loc de hartie colorata ???
 2. Svetlana
  #2 Svetlana vizitatori 20 noiembrie 2017 22:05
  1
  Bravo meșter! Idee grozavă și bună descriere detaliată. Multumesc mult!
 3. Vikusik
  #3 Vikusik vizitatori 13 ianuarie 2018 16:30
  0
  salut cat de dragut kissing_heart

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat