DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Amuleta cu„ potcoavă ”
Încă din cele mai vechi timpuri, se credea că va găsi o potcoavă pentru noroc. Potrivit legendei populare, fierarul, care avea potcoava necurată, a încheiat un acord cu el: el nu intră în casa în care potcoava atârnă cu coarnele în jos. Fiecare casă ar trebui să aibă un talisman. Cine altcineva, ci îi va proteja pe locuitori de spiritele rele? Păstrează pacea, norocul, prosperitatea în casă? Dar unde vei găsi acum o potcoavă în oraș? Deci trebuie să iei totul în propriile mâini. Trebuie menționat că pentru fabricarea amuletelor utilizate în mod tradițional materiale naturale (naturale). De exemplu, burlapul simbolizează abundența și prosperitatea, arborele - unitatea și puterea familiei. Sper că veți primi multă plăcere din procesul de fabricație, iar rudele, prietenii și cunoscuții - plăcuți un cadou. Sarmalele nu sunt făcute pentru ei înșiși, sunt făcute pentru alții.

Pentru muncă, veți avea nevoie de:
- Baza unei forme dreptunghiulare (dimensiunea 250x200 mm - depinde de modul în care doriți să vă vedeți lucrările). Poate fi carton, placaj sau rama foto gata;
- garnitură, mai mare decât baza cu 10 mm pe fiecare parte (270x220 mm);
- margele de geam din lemn cu formă figurată (poate fi obișnuit);
- servetele de hârtie (oricare);
- capsator de mobilier;
- Vopsea acrilică în negru și bronz. Vopseaua neagră acrilică poate fi achiziționată într-o sticlă, oricum - mată sau lucioasă;
- pistol de lipici sau lipici, dar nu clerical;
- Adeziv PVA, burete, marker, perie mică, foarfece.

Va trebui să lucrați


Etapele creării tabloului „Potcoave”
Pentru început, pregătiți baza. Strângem piesa de lucru dreptunghiulară cu gârlă, fixăm cu o capsă sau cu lipici.

pregătiți baza


Atașăm margele vitrate, măsurate anterior și tăiate la un unghi de 45 °. Pentru aceasta folosim lipici (capsator sau unghii mici).

Atașăm margele vitrate


Pregătim flagella din șervețele. Pentru a face acest lucru, tăiați un șervețel împăturit pe jumătate în benzi de 10-15 mm. După umectarea mâinilor cu apă sau un burete, răsucim flagelul. Lasa sa se usuce. Va fi nevoie de 4-5 șervețele, în funcție de dimensiune.

Facem flageli din șervețele


Pe baza panoului, desenăm cu un marker o schiță a potcoavei, pentru aceasta, abilitățile artistice nu sunt necesare. Puteți desena o schiță pe o bucată de hârtie și o puteți tăia, apoi o înconjurați.

desenați o potcoavă de schiță de marcaj


Folosind adeziv PVA, răspândim flagelul într-o formă arbitrară, începând cu conturul. Aici puteți experimenta, așeza flagelul în zig-zag sau răsuciți un inel.

răspândiți modelul flagelelor

Umpleți spațiul de potcoavă


Umplem spațiul potcoavei cât mai dens posibil. Nu este înfricoșător dacă undeva trebuie să utilizați un flagellum scurt, la final, acest lucru va oferi farmecului produsului.

Umpleți spațiul de potcoavă


În locurile unde potcoava a fost fixată, imităm fixarea. Puteți răsuci un flagellum în formă de inel. În acest caz, atașăm monede cu un pistol cu ​​clei.

simulați montura


Lăsați produsul să se usuce timp de 24 de ore.
Aplicați vopsea neagră. Acest lucru este cel mai bine făcut pe stradă sau balcon. Din nou, lasă vopseaua să se usuce bine.

Aplicați vopsea neagră

Aplicați vopsea neagră


Aplicați ușor vopsea acrilică din bronz, fără a lua mult material pe burete, cu mișcări ușoare de înmuiere.

Aplicăm vopsea acrilică din bronz

Aplicăm vopsea acrilică din bronz


Aceasta este totul. Imagine-amuleta este gata. Mult noroc!

Pictarea unei amulete de potcoavă

Pictarea unei amulete de potcoavă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat