DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Păpușă de sicrie
Vom avea nevoie de:
1. O sticlă goală de plastic de 1,5-2 litri.
2. Papusa (Barbie, torsul superior Cindy).
3,5 m banda 4 cm lățime.
4,5 m dantelă.
5. Țesătură căptușită cu 2 dreptunghiuri înălțime de 15 cm, lungimea trebuie să fie puțin mai mare decât diametrul sticlei.
6. Gustă de bumbac 2buc.
7. Gun și lipici.

Tăiem sticla goală 10 cm fund, și 10 cm blat. Din jumătatea superioară trebuie să tai gâtul.

tăiați o sticlă de plastic


Luăm o placă de bumbac, decupăm un cerc cu același diametru din țesătura căptușelii. Trebuie să le coase (trebuie să puneți câteva linii, pentru a obține pătratele), astfel încât acestea vor deveni puțin mai dense. Al doilea tampon de bumbac poate fi tăiat puțin, făcându-l mai mic în diametru și repetați procedura.

cusem o linie


În continuare, luăm dreptunghiul pregătit (țesătură de căptușeală) și din partea care este mai lungă, dăm o linie liberă, astfel încât să poată fi tras. Strângem linia și formăm un tub din țesătură într-un tampon de bumbac în diametru, o coase. Pentru a obține fundul, cosim un cerc cusut de 0,5 mm (de unde am tras țesătura) cu o cusătură.

Aceeași procedură trebuie efectuată cu un alt tampon de bumbac, cu un diametru mai mic, acest cilindru va fi pentru partea superioară a cutiei.
În partea de jos a sticlei ne punem căptușeala - un cilindru, o îndreptăm cu atenție și o așezăm pe exterior. Folosind lipici fierbinte, frumos așezat (în pliuri mici), trebuie să lipiți căptușeala la sticlă (afară). De asemenea, trebuie să tăiați o bucată de 5 cm de pe bandă și să o lipiți de marginea căptușelii (ca în fotografie), aceasta va fi armăturile.
Procedăm la fel cu a doua jumătate a sticlei.

pune-ne căptușeala


Acum haideți să facem rochii. Coaseți panglică și dantelă împreună cu o linie liberă de-a lungul marginii și o strângem puțin (trebuie să faceți pliuri chiar). Luăm lipici fierbinte și cu un pistol începem să lipim rochia de sus într-un cerc. Facem un cerc, îl tăiem, lipim foarte atent articulația. Faceți un pas înapoi, faceți rândul următor. Și așa mai departe până la sfârșitul jumătății de jos a sticlei.

faceți cu a doua jumătate a sticlei

hai sa incepem sa facem rochii


Ajungând în vârf, trebuie să ne faceți haine de păpușă. Aici, folosind banda, realizăm un corset pentru fiecare gust (în cazul nostru, fixând panglica în cruce). Cu resturile de dantelă și panglică, puteți face o pălărie. După ce trageți la limită, întindeți frumos dantela și așezați panglica deasupra (lipiți pălăria de cap).

hai sa incepem sa facem rochii

hai sa incepem sa facem rochii


Lângă partea de sus a sticlei trebuie să introduceți păpușa și să o fixați cu grijă acolo. Apoi luăm dantelă cu o panglică și repetăm ​​procedura de creare a unei rochii. Începem să lipim de sus în jos. După ce se usucă partea superioară a cutiei, trebuie să conectați cutia lipind pe partea superioară bucata de bandă pe care am fixat-o prima dată pe jumătatea inferioară.

Păpușă de sicrie

Păpușă de sicrie
Comentarii (1)
  1. somnoros
    #1 somnoros vizitatori 22 aprilie 2017 11:03
    0
    rece

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat